Locatoarele de utilitati RIDGID

Cea mai sigura solutie pentru a descoperi tevile si cablurile ingropate in pamant

Toate problemele incep cu un cablu care trebuie schimbat sau cu o teava care a ramas la suprafata (eventual dupa ce asfaltul a fost proaspat turnat), drumurile sunt blocate, reteaua de internet sau de electricitate nu mai functioneaza.

Pentru a preintampina aceste probleme, RIDGID a dezvoltat cele mai performantelocatoare de utilitati de pe piata.

In fiecare camera de videoinspectie RIDGID este montat un emitator radio care emite pe frecventa de 512 Hz. Dupa vizualizarea defectului sau a materialelor care colmateaza teava, cu ajutorul unui locator de utilitati RIDGID se poate identifica exact locul in care se afla camera de luat vederi, pozitia, unghiul si adancimea acesteia.

* Gama de locatoare profesionale RIDGID SeekTechTM inglobeaza cea mai noua si mai performanta tehnologie in domeniul detectiei radio. Cele doua produse din aceasta gama – SeekTechTM SR-20 si SeekTechTM SR-60 – folosesc un sistem de antene multidirectionale pentru localizarea retelelor de utilitati in regim pasiv sau activ.

* Localizarea pasiva radio (4-35 kHz) si cea electrica;
Pentru a se putea urmari o conducta dupa ce prezenta ei a fost detectata in modul pasiv, se recomanda utilizarea unui emitator de linie care activeaza linia respectiva. Emitatoarele de semnal RIDGID SeekTechTM pot genera frecvente intre 1kHz si 93kHz. Modelul RIDGID ST-33 Q permite programarea oricarei frecvente in domeniul standard si este dotat cu ecran LCD care furnizeaza informatii despre frecventa emisa si starea bateriei.
Emitatoarele pot functiona in trei moduri:
• Conectare directa prin cleme tip crocodil;
• Clema de inductie care se prinde in jurul conductei pe care se va induce semnalul;
• Prin inductie: semnalul este indus prin plasarea emitatorului pe sol.
Toata gama de echipamente pentru inspectie si localizare de utilitati RIDGID® este fabricata in SUA.