LASERLINER – INOVATIE SI CALITATE

Expotrade Abrasive din Cluj-Napoca este o firmă românească cu o experienţă de piaţă de peste 20 de ani în domeniul importului şi distribuţiei de scule, echipamente şi accesorii. Brandul Laserliner a fost creat şi dezvoltat de către compania Umarex GmbH, unul dintre cei mai importanţi producători de arme pentru agrement şi de luptă din Germania, care a transferat astfel şi o parte din know-how către noile produse. Concepţia noilor produse, testarea şi calibrarea acestora se face în conformitate cu cele mai ridicate standarde în materie, rigoarea germană spunându-și cuvântul.

Gama de produse Laseliner permite efectuarea de măsurări, determinări şi lucrări în diverse ramuri industriale, precum construcţii, agricultură sau protecţia mediului şi cuprinde:

-telemetre cu laser;

-lasere-linie, lasere-cruce, lasere-rotative;

-scanere pentru termoviziune;

-aparate pentru măsurarea temperaturii prin contact/ambiental;

-aparate pentru măsurarea umidităţii aerului şi materialelor;

-aparate pentru măsurare a factorilor de

mediu (aer, sunet sau lumină).

Gama de produse este completată continuu cu produse noi solicitate de utilizatorii profesionişti sau casnici.

ThermoVisualizer Plus

Este un scaner color de termoviziune pentru vizualizarea curbelor termice în construcţii, inginerie electrică şi mecanică. Acesta are un display color de 2,8″. De asemenea, are o cameră practică și robustă. Gama de măsurare este între 20 și 250 grade Celsius, având un punct de măsurare pentru temperatură cu display min/max, date de măsurare pentru fiecare imagine și stocarea acestora pe card SD, cu o interfață integrată USB 2.0 pentru transfer ușor al datelor.

expo trade text

MultiWet-Master

Este un umidometru care scanează nedistructiv suprafaţa materialelor. Poate opera prin două metode de măsurare: capacitivă sau rezistivă și poate măsura umiditatea pentru 111 tipuri de lemn şi 21 de tipuri materiale de construcţii. De asemenea, MultiWet-Master are un senzor retractabil pentru măsurarea temperaturii ambientului, a umidității relative şi calcularea punctului de rouă, un mod INDEX universal pentru localizarea umezelii independent de tipul de material și un indicator uscat/umed cu 12 LED-uri, programabil.

AutoLine-Laser 3D

Este un aparat laser tridimensional care generează trei linii-laser 360° (una orizontală şi două verticale) extrem de luminoase. Modelul se auto-calează în limita a 2,5° şi are o precizie de 2 mm/10 m. De asemenea, are o funcție “drept înainte” utilizând lasere-cruce și este optimizat pentru lucrări aproape de tavan. În plus, acesta dispune de modul “slope”, care permite măsurări/lucrări pe plan înclinat.

AutoLine-Laser 3D are o funcţie de emisie RX-Ready pentru receptoare RX 40, care poate detecta chiar şi la exterior linii-laser până la o distanţă de 40m.