KRAMER 8085, ELITA ÎNCÃRCÃTOARELOR FRONTALE

Încărcătorul frontal din seria 8 Premium Kramer stabilește noi standarde în termeni de tehnologie, putere și confort. Sistemul de operare eficient și diferențialul 100% convertibil permite putere maximă de împingere și cea mai bună tracțiune pentru o gamă largă de aplicații. Șasiul unitar asigură, de asemenea, o stabilitate maximă și operabilitate excelentă, alături de volumul cupei de încărcare de 0.85 – 1.5m³ (în funcție de densitatea materialelor).

”On the safe side” cu Kramer, prin intermediul Grădinariu

Cu tradiție de ani de zile în producția de echipamente de construcții, Kramer s-a evidențiat de-a lungul timpului printr-o caracteristică esențială: Siguranța. Înalta calitate a echipamentelor bazate pe cele mai fiabile tehnologii este doar unul dintre aspectele ce au consacrat acest lucru. Ca și companie, Kramer asigură prin intermediul rețelei globale de parteneri autorizați cel mai bun raport calitate – preț și un pachet complet de beneficii comerciale. Astfel, alături de partenerul său autorizat în România, Grădinariu – cu peste 25 de ani de experiență și capacități complete de personalizare conform nevoilor de  utilizare – alegerea produselor Kramer vă garantează că puteți fi mereu în zona de siguranță.

Compact și manevrabil

Fiecare încărcător frontal Kramer este compact și manevrabil. În funcție de dimensiunile selectate, acestea permit manevrarea chiar și în spații de mici dimensiuni (poduri joase, parcări, pasaje sau treceri înguste). În acest fel, indiferent că vorbim de proiecte de construcții sau amenajare ale spațiului urban sau rural, soluția este mereu adaptată nevoilor.

Stabilitate în orice condiții

Pentru ca manevrabilitatea extremă este nu doar un deziderat, ci o condiție obligatorie în utilizarea unui încărcător frontal, Kramer 8085 asigură mobilitatea pe orice tip de teren și eficiența maximă. Nivel excelent de stabilitate este asigurat de șasiul pe structură unitară, soluție testată și dovedită de-a lungul timpului de nenumărați utilizatori din întreaga lume. Această configurare distinctă nu permite schimbarea centrului de greutate ale echipamentului pe parcursul virajelor în operare. Astfel, stabilitatea este optimă chiar și în virajele strâmte, pe teren neuniform sau cu încărcături maxime.

Varietate în utilizare cu accesoriile adecvate

În funcție de provocările pe care le aveți în vedere, specialiștii Grădinariu vă pot consilia să faceți selecția potrivită de accesorii pentru încărcătorul multifuncțional Kramer. Datorită sistemului de prindere hidraulic, adaptarea încărcătorului Kramer se poate face în doar câteva minute, fără a necesita personal autorizat.

În acest fel, gama compactă a încărcătoarelor Kramer – al cărei model de vârf este 8085 -include adevărate echipamente multifuncționale utilizabile pe durata întregului an, atât pentru întreținerea spațiului public sau privat, cât și în agricultură sau construcții.

Tot ce e nevoie să știți despre Kramer 8085 dintr-o singură privire

Rezistent ca design și construit inteligent în interior, încărcătorul frontal Kramer beneficiază de multiple caracteristici care asigură diferențierea prin trei trăsături majore: putere, siguranță și confort.

 

www.gradinariu.ro