Bogdan Mustăţea

KNIPEX este specializat în dezvoltarea şi fabricarea cleştilor şi patenţilor de înaltă calitate deţinând o pozitie de vârf ca producător în Europa. Patenţii corespund celor mai înalte cerinţe în ceea ce priveşte performanţa, ergonomia şi durata de viaţă. Cu peste 1.000 de produse diferite şi cu o distribuţie în peste 100 de ţări din întreaga lume, cleştii KNIPEX au o gamă largă de întrebuinţări, pornind cu domeniul serviciilor până la cel al industriei.

 

Knipex nu oferă numai scule de calitate, ci prin intermediul designului inovator şi ergonomic al acestora oferă soluţii de viitor, făcând astfel munca mai uşoară, sporind eficienţa şi în acelaşi timp şi siguranţa. Utilizatorul trebuie să depună mai puţin efort pentru a manevra uneltele, acestea fiind dotate cu sisteme de prindere optime, adaptate la mişcările mâinilor. În concluzie, munca devine mai rapidă şi mai uşoară.

Sub sloganul „“KNIPEX Quality – Made in Germany”, sculele sunt produse în fabrica din Wuppertal. Punctul forte îl reprezintă procesul de fabricare, care este executat integral în acelaşi loc, sub acelaşi acoperiş, pornind de la alegerea materiei prime până la împachetarea uneltelor. Acest lucru permite un control ridicat pentru normele de calitate. Astăzi compania are o distribuţie în peste 100 de ţări din întreaga lume iar procentul pentru export se ridică la 60% din care aproximativ 20% din produse sunt vândute în afara Europei.

Importatorul principal pentru România este compania Sesto Internaţional, o societate românească fondată în anul 1999. Domeniul primar de activitate este importul de scule profesionale de mână. În brandurile comercializate, pe lânga Knipex, se numără şi Wiha, Heyco, Norbar, KsTools şi GT Line.

 

Premiu pentru inovaţie

Knipex a câştigat anul acesta locul întâi la târgul de scule de mână din Koeln, fiind premiat cu „Premiul pentru inovaţie” pentru cleştele „TwinForce”. Acesta a fost ales din peste 100 de branduri.

 

Oferta de toamnă

„Anul 2012 reprezintă un an de încercări atât pentru furnizorii de scule cât şi pentru clienţii acestora. Pentru a face alegerea sculelor Knipex cât mai uşoară, am dat startul unei campanii promoţionale adresată clienţilor finali, în care am strâns cele mai solicitate 12 produse Knipex de pe piaţa din România şi le-am aplicat un discount de 15% faţă de preţul de listă. Totul pentru a da posibilitatea unui numar mai mare de meseriaşi să se bucure de lucrul cu o unealta de calitate „Made in Germany”, declară domnul Răzvan Lucian Urdorea, Product Manager Romania, KNIPEX WERK.

 

Sesto International SRL

Str. Teleorman 38 A Cluj Napoca

Tel:  0040 264 44 87 06

Fax: 0040 264 44 89 11

info@sesto.ro

www.sesto.ro

 

Răzvan Lucian Urdorea

Tel: 0040 744 60 50 10

razvan@knipex-romania.com

www.knipex.com

About The Author