Kärcher castiga premiul pentru Inovatie la ISSA / Interclean 2012, cu B 80 W – masina de frecat aspirat cu tractiune

Kärcher a primit Premiul pentru Inovatie la ISSA / Interclean, cel mai mare târg mondial de curatenie, pentru B 80 W – masina de frecat aspirat cu tractiune. Masina a castigat la categoria “Masini, accesorii si componente”.

Una dintre caracteristicile B 80 W, care a impresionat juriul a fost sistemul inteligent cheie RFID. Acest sistem este compus din trei chei diferite, cu niveluri diferite de autorizare – unul pentru operator, unul pentru supervisor  si unul pentru tehnicianul de service. Toate datele necesare sunt stocate şi memorate pe tasta  fiecaraui utilizator, astfel incat operatorul se acomodeaza cu masina foarte repede, riscul de erori este minim iar timpul de instruire se reduce.

Alte caracteristici, cum ar fi rezervorul automat de umplere şi clatire, eco!efficiency si accesoriile definesc  B80 ca o masina practica, usor de manevrat. Juriul a simţit introducerea unor caracteristici aparent simple de catre Kärcher, care de fapt, au fost foarte bine gândite si arata o inţelegere reala a modului in care operatorii lucreaza zi de zi cu masina.