ITALIA STAR – SERVICII DE ÎNCHIRIERE

Italia Star Srl a fost înfiinţată în anul 1996 devenind, de-a lungul timpului, unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa utilajelor pentru acces la înălţime, respectiv platforme auto-ridicătoare pe cremalieră şi macarale turn din România. Compania are două divizii principale, una de utilaje de acces: macarale turn, macarale pliabile, lifturi de şantier pentru marfă şi/sau persoane, platforme auto-ridicătoare pe bază de cremalieră şi pe cablu, iar a doua divizie, este compusă din utilaje de mică mecanizare pentru construcţii, sisteme de pompare a materialelor de construcţii şi o gamă largă de generatoare.

Compania pune la dispoziția clienţilor o gamă largă de utilaje disponibile spre închiriere (peste 200 de utilaje). Printre acestea amintim: macarale turn şi pliabile (automontante); nacele suspendate pe cabluri; platforme autoridicătoare; lifturi de șantier; electropalane; mașini de pompat și aplicat diverse tipuri de materiale; mașini de tencuit; utilaje de compactare şi utilaje de mică mecanizare.

Închirierea utilajelor este recomandată clienților care au de efectuat lucrări cu o durată redusă de timp și nu necesită achiziționarea unui utilaj.

Utilajele destinate închirieri sunt bine întreținute, cu o vechime nu mai mare de 2 ani. Înainte de a fi trimise spre închiriere, utilajele sunt atent verificate și curățate astfel încât clientul să găsească întotdeauna calitatea produselor cu care s-a obișnuit.

La încheierea unui contract de închiriere, pe lângă produsul contractat, Italia Star poate monta – demonta și instrui personalul ce va opera utilajele respective. De asemenea, indiferent de locația șantierului, livrarea utilajelor se face cu autoutilitare sau camioane corespunzătoare tipului de transport necesar.

Un detaliu foarte important este faptul că, în cazul unei defecțiuni la închirierea utilajului, spre deosebire de situația în care este achiziționat (și ieșit din garanție) reparația este asigurată de Italia Star și este pus la dispoziție un alt utilaj astfel încât clientul nu riscă să întârzie finalizarea proiectului.

În situația în care un client, pe perioada contractului de închiriere, constată că are nevoie, pe o perioada mai îndelungată, de utilajul respectiv, contractul semnat se poate transforma într-unul de cumpărare, astfel recuperându-se parțial din chiria achitată.

 

IMer

Grupul IMER şi-a început istoria în anul 1962, are sediul general în Italia şi în prezent dispune de cinci unităţi proprii de producţie şi nouă sucursale comerciale în Europa, America de Nord, Asia şi Africa. Grupul produce şi comercializează o gamă largă de utilaje pentru construcţii, existând cinci divizii separate: sisteme de pompare şi aplicare a materialelor de construcţii; utilaje de mică mecanizare pentru construcţii; platforme şi nacele pentru acces la înălţime; excavatoare şi încărcătoare frontale; staţii de betoane şi autobetoniere.

Bisonte

Reprezintă un nou brand propriu Italiastar pentru piaţa de utilaje de mică mecanizare. Utilajele sunt asamblate în România, având în componenţă subansamble din Italia, Romania şi China, în felul acesta societatea reuşind să intre pe piaţă cu un produs de calitate europeană menţinând un preţ accesibil. Majoritatea utilajelor sunt dotate cu motoare Subaru iar printre gamele de produse se numără: maiuri compactoare, plăci compactoare unidirecţionale şi reversibile, maşini de tăiat asfalt şi beton, elicoptere pentru finisaj beton şi multe altele.

 

StarLift

Italia Star Com Due SRL este unul dintre liderii din România pentru platforme autoridicătoare pe cremalieră și lifturi de șantier, deținând o flotă de peste 200 de utilaje. Compania produce nacele StarLift din iulie 2012, echipamentele fiind concepute de o echipă de ingineri italieni și asamblate în România, în conformitate cu normele Comisiei Europene și autorizate ISCIR. Echipa tehnică lucrează în permanență la îmbunătățirea calității echipamentelor și monitorizează cu atenție toate șantierele unde utilajele sunt operaționale, pentru a răspunde cu promptitudine oricărui tip de solicitări.

Electroelsa

Italiastar deţine una dintre cele mai mari flote din România pentru: platforme autoridicătoare, nacele suspendate pe cabluri, ascensoare de santier şi bob lifturi. Toată flota este compusă din utilaje relativ noi, achiziţionate de la un singur producător – ELECTROELSA, pentru care este şi unic reprezentant pentru România. După fiecare perioadă de închiriere, toate utilajele sunt atent verificate, curăţate şi pregătite pentru un nou beneficiar.