ITALIA STAR – OFERTA COMPLETA DE GENERATOARE ELECTRICE

Generatoarele de curent electric comercializate de Italia Star răspund cerințelor de eficienţă și siguranță în exploatare, la cel mai bun raport calitate/preț. Compania oferă clienților săi o gamă largă de produse din această categorie: generatoare electrice, pentru sudură sau generatoare insonorizate. În funcţie de anotimpul în care se utilizeaza sau mediul de lucru se poate alege un echipament pe motorină, pentru un consum redus de combustibil, sau un generator cu motor pe benzină care este mai fiabil în anotimpul rece.

Generatoare GENMAC

Acestea sunt fabricate în Italia pentru constructori profesionişti, pentru o utilizare intensivă în şantiere de contrucții  la birou, acasă, concerte etc. Generatoarele de curent Genmac sunt echipamente profesionale disponibile în variante cu puteri de la 5.5 la 440 kW. Toate generatoarele şi componentele sunt testate ca prototip, construite industrial şi testate în timpul producţiei. Procedura de control specifică efectuată în timpul diferitelor faze de producţie asigură o durată de viaţă mare şi fiabilitate în exploatare. Motoarele sunt construite industrial, robuste si fiabile, pentru utilizare intensivă, cu un consum de combustibil scăzut. Alternatorul Mecc Alte are clasă de izolaţie H şi impregnare cu răşini epoxidice tropicalizate asigurând cel mai mare randament.

Generatoare IMER

Generatoarele marca IMER sunt disponibile în mai multe versiuni: open, monofazice, trifazice, pentru sudură și insonorizate. Generatoarele monofazice Imer sunt produse ale industriei franceze în domeniu, iar motorizarea este asigurată exclusiv de SUBARU. Generatoarele dispun de o gamă variată de opţiuni şi dotări. Puterile acestora fiind  cuprinse între 3.25 și 13.3 kVA. Cadrul generatorului este ranforsat, vopsirea acestuia este realizată în câmp electrostatic şi este dotat cu tampoane pentru reducerea trepidațiilor. Motorizarea poate fi de tip benzină sau diesel 4 timpi, cu răcire pe aer.

explorer7510x

Generatoare SENCI

Generatoarele Senci sunt destinate pentru uzul casnic și/sau comercial. Încă de la introducerea în piață echipamentele Senci se bucură de un succes formidabil, feedback-ul din partea clienților fiind unul foarte pozitiv.

Compania a fost fondată în Chongqing, China în anul 1990 devenind în ultimii ani unul din principalii producători de generatoare şi alternatoare pentru uz casnic sau comercial. Fiind un inventator şi producător profesional de generatoare şi alternatoare de mărime mică spre medie, producţia Senci este împărţită în opt fabrici plus o platformă logistică pentru import/export. Pe lângă producția principală de generatoare şi alternatoare, compania mai produce motopompe, echipamente de spălat cu presiune, motoare termice pe benzină, dar şi subansamble.

Toate echipamentele produse în fabricile companiei sunt patentate şi purtătoare de drepturi de autor. De asemenea, acestea sunt produse conform ISO9001:2008. Echipamentele SENCI sunt cunoscute la nivel mondial pentru calitate, fiind pe măsura așteptărilor clienților din peste 50 de țări.

 

NOU! Flotă nouă de generatoare trifazate fabricate de Genmac în Italia disponibile spre închiriere. Puteri cuprinse între 22 și 165 kVA.