ISUZU “SAMURAIUL” ESTE TOT MAI APRECIAT

Unul dintre cei mai mari producători de vehicule comerciale la nivel mondial, Isuzu, rămâne cel mai vechi fabricant de autovehicule din Japonia. Isuzu EVW Holding a luat fiinţă în 2012 şi s-a remarcat prin rezultate într-un timp relativ scurt. Odată cu intrarea în portofoliul EVW Holding a brandului Isuzu (Seria N care are între 3.5-7.5 tone), compania îşi completează oferta reuşind să acopere şi segmentul de piaţă care, până acum, nu era reprezentat prin brandul DAF.

Acest nou segment a devenit o componentă importantă în structura diviziei de vânzări vehicule comerciale noi. Cu 44 de vehicule Seria N livrate în 2013 şi cu o cifră de afaceri totală de peste 1 milion EURO pentru primul an, viitorul este promiţător. “Prin aducerea noului brand am căutat să oferim o gamă completă de vehicule comerciale partenerilor noştri. Chiar dacă Isuzu nu este un brand cu tradiţie pe piaţa românească, vehiculul s-a impus uşor în faţa unor competitori mai cunoscuţi datorită calităţilor incontestabile: robusteţe, simplitate, fiabilitate, consum scăzut de combustibil. În final, toate aceste calităţi facilitează un singur lucru: productivitatea”, afirmă Mădălin Neacşu, Brand Manger Isuzu (EVW Holding).

De asemenea, la cerere, partenerii EVW au avut posibilitatea să testeze vehiculele pe teren prin programele demo EVW Holding în cadrul cărora partenerii primesc în exploatare vehicule Isuzu pentru a se convinge că produsul întruneşte standardele de calitate chiar şi pentru cei mai pretențioși clienţi.

Vehiculele din Seria N sunt extrem de robuste, fiind caracterizate de tradiţionala fiabilitate japoneză şi, nu în ultimul rând, de calitatea serviciilor after-sales, pe care EVW Holding o pune la dispoziţia clienţilor săi 24 de ore pe zi.

CEL MAI ROBUST VEHICUL DIN CLASA SA

Vehiculele Isuzu Seria N se remarcă prin robusteţe şi rezistenţă în condiţii de exploatare maximă. Şasiele sunt extrem de robuste, iar vehiculele sunt puternice şi construite să se adapteze oricărei misiuni de transport.

În ceea ce priveşte securitatea, Isuzu Seria N face parte dintre liderii de piață în ceea ce priveşte securitatea activă, dar şi sistemele de securitate pasivă. Cabinele sunt bine antifonate şi confortabile, motoarele sunt mai puternice şi mai eficiente.

EVW Holding este un business construit de peste 21 de ani în jurul camioanelor. Acesta oferă servicii integrate clienţilor săi – transportatorii, prin cele cinci divizii de business:

– vânzări camioane noi (DAF, Isuzu);

– vânzări camioane rulate (toate mărcile);

– service camioane (Service Autorizat DAF, service pentru toate mărcile de vehicule comerciale);

– vânzări anvelope camioane (anvelope premium şi second line).