INTERVIU EINHELL ROMÂNIA

Einhell România este subsidiară locală a grupului german omonim, unul dintre liderii mondiali ai pieței de scule electrice. Cei peste 45 de ani de experiență la nivel internațional constituie baza succesului înregistrat de Einhell în România, care este una dintre cele mai puternice reprezentanțe. La nivel internațional, grupul Einhell comercializează anual peste 10 milioane de scule electrice, ceea ce constituie o garanție a eficienței practice și a capacității inovative a companiei pe segmentul de activitate specific.

Easy Engineering: Care sunt domeniile principale de activitate ale companiei?

EINHELL: Avem o prezența activă pe piață românească de peste 17 ani, produsele regăsindu-se atât în rețeaua cash&carry, D.I.Y., comerțul online, cât și în rețeaua de distribuție și magazinele tradiționale.

Suntem unul dintre cei mai performanți parteneri de comerț intern și internațional pentru mașini electrice de mâna și staționare, mașini pentru grădina, tehnologia apei, aer comprimat, curățenie, produse destinate segmentului auto dar și o gama largă de accesorii și consumabile pentru toate acestea. Performanță și calitatea sunt bine echilibrate și sunt oferite la un preț care satisface orice client.

https://www.einhell.ro/ro-ro/despre-noi.html

E.E: Care sunt noutățile în materie de produse noi?

EINHELL: Acumulatorul 2-în-1! Tehnologia Mulți-Ah.

Cea mai recentă inovație din casă Einhell oferă utilizatorului două posibilități: Fie o durabilitate cu 300% mai mare sau o durata de funcționare cu 50% mai lungă. Noul acumulator Power X-Change poate fi folosit  la 4,0 Ah sau 6,0 Ah, grație tehnologiei Mulți-Ah. Trecerea de la acumulatorul de 4 Ah, la cel de 6 Ah, este foarte simplă, prin apăsarea unui buton. Atunci când acumulatorul este folosit la 4 Ah, celulele sunt protejate în mod deosebit. Astfel, acesta are o durata de viață totală de de 3 ori mai lungă, în comparație cu acumulatorii Li-Ion normali. Acumulatorul de 6 Ah are o durata de viață normală, dar este foarte adecvat pentru perioada de funcționare maximă la aplicațiile care implică o utilizare intensivă, de exemplu mașinile de tăiat gazonul, cu acumulator, sau aspiratoarele umed-uscat, cu acumulator, deoarece acesta oferă cu 50% mai mult timp de funcționare (față de un acumulator de 4 Ah).

E.E: Care sunt gamele de produse comercializate?

EINHELL: De la șurubelnițe fără fir până la mașini electrice de tuns gazonul: Einhell România SRL dezvoltă și vinde produse de ultima generație pentru entuziaștii DIY, pentru grădinari și pentru meșteri. Gama largă de produse acoperă o gama largă de aplicații în casă și grădina, precum și garaj și atelier. Pe lângă fiabilitate, serviciile extinse și raportul remarcabil preț – performanță, marca Einhell reprezintă libertatea, simplitatea, siguranță și bucuria atunci când se implementează propriile proiecte.

E.E: În ce stadiu se află piață în care activați, la momentul actual?

EINHELL: Piață în care activăm este în continuă mișcare, datorită acestei perioade dificile d, s-a schimbat destul de mult! La începutul pandemiei vânzările s-au mutat în mediul online, apoi treptat s-au echilibrat! Ne-am adaptat rapid noii piețe. Atenția noastră a fost mereu îndreptată spre nevoia utilizatorului iar rezultatele au fost bune!

E.E: Ce ne puteți spune despre tendințele pieței?

EINHELL: Față de ultimii ani, piață din România s-a schimbat în continuu, utilizatorii caută inovații, produse noi care să le ușureze muncă atât acasă cât și în micile ateliere!

Aici am venit în ajutorul lor cu platforma Power X-Change un singur acumulator pentru peste 200 de mașini-unelte pentru casă, atelier și grădina! În plus, acest acumulator poate fi folosit la alte produse: biciclete, trotinete, lize, jucării pentru copii.

Segmentul Grădina este în continuă dezvoltare, și aici oferim o gama largă de produse, de la fierăstraie cu lanț, pompe și hidrofoare, trimere, coase pe acumulatori până la săpătoare, mașini de tuns gazonul și roboți pentru gazon!

https://www.einhell.ro/ro-ro/energie-brushless.html

E.E: Care sunt cele mai inovatoare produse comercializate?

EINHELL: Un singur acumulator pentru peste 200 de dispozitive pentru atelier și grădina.

Cu ajutorul celor mai moderne tehnologii ai viziunilor ambițioase, am reușit să dezvoltăm un sistem de acumulatori, care va permite să va bucurați de libertate fără cablu , în orice situație. Fie scule, unelte de grădina sau o trotinetă electrică: prin înlocuirea flexibilă a pachetului de acumulatori și a dispozitivelor, alimentarea cu energie a tuturor membrilor familiei Power X-Change este posibilă folosind un singur tip de acumulator.

Atunci când nu trebuie să îți mai faci griji în legătură cu prelungitoarele prea scurte sau numărul suficient de prize. Atunci când dispozitivul vine la proiect, și nu invers. Atunci când acumulatorul se fixează printr-un clic și poți începe muncă, fie că este vorba despre o mașină de tuns iarbă, o pompă de grădina, un ciocan rotopercutor sau un aspirator umed-uscat. Acesta este sentimentul libertății fără fir. Acesta este Power X-Change. Această este misiunea noastră!

https://www.einhell.ro/ro-ro/sistemul-de-acumulatori/sistemul-de-acumulatori-einhell.html

E.E: Ce estimări aveți pentru anul 2022?

EINHELL: Anul 2022 este un an provocator pentru că avem un targhet măreț! Țintă noastră este: Un acumulator PXC în casă fiecărui locuitor al României!

Suntem încrezători că o să ne atingem targhet-ul! Echipa de vânzări este vârful lanciei, sunt ambițioși și bine pregătiți pentru a atinge aceste obiective!

https://www.einhell.ro/ro-ro/sistemul-de-acumulatori/tehnologia-acumulatorului.html