INTERVIU AB TEHNIC

AB Tehnic Profesional este o echipă de ingineri şi specialişti care se ocupă cu importul, vânzarea instalațiilor frigorifice, industriale și comerciale. Echipa AB Tehnic Profesional asistă în privinţa designului, ingineriei şi construcţiei unei instalaţii moderne.

Easy Engineering: Care sunt domeniile principale de activitate ale companiei?

AB Tehnic:AB Tehnic Profesional este un important furnizor de echipamente, de control și servicii pentru sisteme de încălzire, ventilație, aer condiționat, refrigerare, securitate și gestionare a clădirii.Compania oferă echipamente pentru HVAC și Refrigerare, componente și controllere din piață actuală.

Cu o gamă largă de produse HVAC în construcție standard, precum și opțiuni disponibile suplimentar instalate din fabrică sau la locul instalării pentru a satisface nevoile aplicației specifice.

E.E: Care sunt noutățile pentru anul 2019 în materie de produse noi?

AB Tehnic: Produsele noi lansate ale producătorilor :

Fieldpiece– cu instrumente HVACR dedicate tehnicienilor pentru măsurători, debit de aer, colectori, detectoare de scurgere, combustie, scale, analiză A / C și multe altele.

Lifa Air–  echipamente de împrospătare a aerului interior, fiind specializată în Igienă Ventilației și Protecția Clădirilor.

Intarcon– produse dedicate de răcire/ încălzire pentru industria comercială și/sau industrială.

E.E: Care sunt gamele de produse comercializate?

AB Tehnic: Gama noastră de produse este una foarte variată începând cu: centrale frigorifice, răcitoare de aer, condensatoare răcite cu aer, elemente de automatizare, senzori pentru detectarea gazelor, uși frigorifice, echipamente de copt fructe/legume dar și echipamente dedicate curățării de tubulaturi, sisteme de diagnoză și proiectare, sisteme termice solare și pompă de căldură.

Vă invităm pe site-ul nostru pentru mai multe detalii privind acest aspect: www.abtehnic.ro

E.E: În ce stadiu se află piață în care activați, la momentul actual?

AB Tehnic: La ora actuală, ne bucurăm să știm că, piață din România este în plină dezvoltare pe segmentul de retail și nu numai, industria de procesare a mâncării prin sisteme de congelare, ce a crescut într-un mod rapid.

Procedurile ce implică o rețea foarte bine implementată pe latura de instalații, au necesitat demararea acțiunilor prin aplicarea unor strategii individuale de configurare în funcție de fiecare proiect.

E.E: Ce ne puteți spune despre tendințele pieței?

AB Tehnic: Pentru a implementa soluții de ultimă tehnologie, ne-am creat opțiunea de a influența tendințele pieței într-un mod eficient respectând regulamentele ce protejează mediul înconjurător.

În comparație cu anii trecuți, proiectele au devenit mult mai voluminoase  cu structuri mult mai înalte și evident, mult mai complexe. Însă, acest aspect nu a făcut decât să ne determine să implementăm un brainstorming constant despre eficientizare prin consumul agenților frigorifici prin folosirea amoniacului și a propanului față de freon ce are un impact negativ asupra mediului .

E.E: Care sunt cele mai inovatoare produse comercializate?

AB Tehnic: Produse ce se bazează pe amoniac, propan și CO2 într-un mod sigur și eficient.

E.E: Ce estimări aveți pentru anul 2019?

AB Tehnic: După un an excelent și anume 2018, agricultura se anunță a fi, și în acest an, cel mai promițător sector al economiei, alături de comerț. 

Prin crearea mai multor abatoare, magazine de retail, cât și hale industriale, putem afirmă că, în ultimii 2 ani industria frigotehnică, cât și lanțurile comerciale, au luat amploare.

Pentru a ține pasul cu fiecare proiect, am clădit parteneriate puternice externe cât și interne.