INCHIRIEREA GENERATOARELOR A DEVENIT MAI SIMPLA CU SDMO

SDMO se află într-un proces continuu de creștere și extindere pe noi piețe, bazându-se pe o rețea de distribuție prezentă în peste 25 de țări, cu opt filiale la nivel global și trei divizii regionale în Franța. Receptivitatea companiei se bazează pe dezvoltarea a cinci platforme de depozitare, care, în colaborare cu filialele, constituie o rețea comercială foarte eficientă. SDMO este un specialist în domeniul producției generatoarelor cu o experiență de peste 40 de ani, oferind soluții energetice la cheie. Compania folosește expertiza sa pentru a-şi ajuta clienții în îndeplinirea cerințelor specifice, prin dezvoltarea continuă a gamelor, în special Rental Power, dedicată închirierilor, cu puteri pornind de la 2.75 kVA la 2.500 kVA. Pentru a oferi energia necesară pentru activitățile de zi cu zi, un alt principiu definitoriu al companiei îl reprezintă protecția mediului înconjurător, în acest sens dezvoltând diverse strategii, atât de producție cât și de funcționare.

” Putem implementa orice tip de proiect, foarte rapid şi eficient.SDMO este una dintre puţinele companii din lume care poate oferi soluţii pornind de la puteri de 1 kVA până la peste 5 MW”, Ştefan Blaer General Manager, BT Best Tools Company”.

Reducerea emisiilor

SDMO folosește o expertiza tehnică de ultimă oră pentru a ajuta la reducerea emisiilor și la protejarea sănătăţii publice. Există directive europene care reglementează aceste emisii, iar principiile se aplică pentru motoarele de tip 3A. În prezent, toate grupurile electrogene din gama Rental Power sunt în conformitate cu această legislație deosebit de strictă.

best tools text 1

Reducerea poluării fonice

Pentru a îndeplini cerințele actuale de reducerea zgomotului produs, sume importante au fost investite în tehnologie de ultimă oră, precum și în metodele tradiționale pentru detectarea poluării fonice în laborator (măsurarea nivelului de sunet, microfoane etc). Prin reducerea zgomotului rezultat, grupurile electrogene au astfel, un nivel optim, SDMO putând oferi soluţii ideale pentru organizarea tuturor tipurilor de evenimente. Mai exact, această tehnologie este potrivită pentru mediile sensibile, cum ar fi zonele urbane, spitale etc. De asemenea, unitățile de control și conexiunile electrice sunt separate de ansamblul motor/alternator printr-un perete izolator care asigură același nivel de zgomot chiar şi cu ușile deschise.

Rezistență în condiții grele de utilizare

Grupurile electrogene sunt dotate cu şasiuri ranforsate şi echipamente care se concentrează pe garantarea siguranţei utilizatorului, cât și a echipamentului. Acestea au fost proiectate pentru a îndeplini cerințele specifice ale pieței din domeniul închirierii în ceea ce privește manevrabilitatea, siguranţa şi performanța.

Gama Rental Compact oferă o soluție concretă adaptată cerinţelor actuale. Ingeniozitatea, eficacitatea și capacitatea industrială sunt ingredientele cheie ale acestor produse noi, special concepute pentru a rezista condițiilor grele de utilizare.

Aparate de sudură

Grupurile electrogene combină tehnologia dezvoltată pentru gama portabilă Rental Power, aceasta având capacitatea atât de a furniza energie electrică, cât şi de a suda.

best tools text 2

Lumină la locul de muncă

SDMO oferă și o gamă de turnuri de iluminat care pot fi adaptate pentru a se potrivi oricărui tip de mediu. Aceste turnuri au fost proiectate pentru a îndeplini cerințele specifice ale utilizatorilor. Compania are o prezenţă extrem de activă pe piaţa din România, atingând o cotă de piaţă importantă atât pe segmentul de echipamente portabile, cât şi pe cel al generatoarelor staţionare sau al soluţiilor speciale. Societatea BT Best Tools Company, distribuitorul pentru România al generatoarelor, acoperă mai multe segmente de piaţă precum cel industrial, închirieri sau proiecte speciale. A reuşit să dezvolte cu succes mai multe canale de distribuţie pentru toată gama de echipamente din portofoliul grupului SDMO.

B.T. Best Tools Company a fost înfiinţată în anul 2006, începându-şi activitatea prin distribuirea echipamentelor de curăţenie din gama mică precum: aspiratoare profesionale, maşini de spălat pardoseli şi maşini de măturat. În timp, gama de echipamente a fost diversificată, dezvoltând trei divizii separate. Prima divizie se ocupă acum în continuare de vânzarea echipamentelor de curăţenie şi echipamentelor de salubrizare, a doua de grupuri electrogene, iar a treia o reprezintă partea de reprezentare şi distribuţie a echipamentelor de construcţii.

 

B.T. Best Tools Company S.R.L.

Autostrada București-Pitești km 11,5

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

vanzari@best-tools.ro

www.best-tools.ro

http://www.best-tools.ro/78-inchirieri-generatoare/