Evenimentul de echipamente electrice şi automatizări, IEAS, are loc în perioada 11-14 septembrie între orele 10:00 şi 18:00 şi în data de 14 Septembrie între orele 10:00 – 16:00 la Palatul Parlamentului din Bucureşti. Ediţia a VIII-a aduce în prim plan descoperirile din industria de echipamente electrice şi evoluţia sistemelor automatizate din România, şi nu numai. Anual are loc în locaţia Palatului Parlamentului evenimentul IEAS, eveniment ce deschide o serie de acţiuni expoziţionale în România.

Cum preţul energiei electrice a devenit o problemă de maximă actualitate pentru români, expozanţii ediţiei a VIII-a a evenimentului internaţional de echipamente electrice şi automatizări, IEAS, vor aduce în atenţia dumneavoastră cele mai importante echipamente şi tehnologii pentru un consum redus de energie electrică.  Produsele expuse în 4 zile de eveniment, precum şi temele abordate în cadrul Congresului de Energie CEEER îşi găsesc aplicaţiile în zona industrială şi în domeniul construcţiilor rezidenţiale şi comerciale.

Prezenţa companiilor din străinătate şi în special a celor din Germania şi Franţa ne demonstrează implicarea tot mai activă a acestora în piaţa din Romania şi în managementul intern al companiilor pe care le reprezintă. In mod tradiţional identificăm prezenţa la IEAS a companilor din ţările vecine, în special din Bulgaria şi Ungaria.

China şi Rusia reprezintă cele 2 ţări debutante la IEAS cu standuri de imagine impresionante şi cu tehnologii deosebite şi inovative, observându-se astfel un interes tot mai mare pentru piaţa din România. Prezenţa acestor companii în cadrul evenimentului demonstrează o apropiere tot mai mare a acestora de spaţiul Shengen, cu toate că România încă mai are de aşteptat până la aderare.

Se observă o tendinţă de creştere a companiilor naţionale care încearcă să îşi facă simţită prezenţa prin produse noi încercand să se claseze totodată pe noi nişe de desfacere. Aceste companii sunt prezente în cadrul evenimentului şi expun într-un mod atractiv şi interactiv produsele şi serviciile oferite pieţei.

Congresul de Energie şi Echipamente Electrice din România (CEEER 2012) ce se desfăşoară între 11 şi 12 septembrie în sala Nicolae Bălcescu, organizat în colaborare cu  Comitetul Naţional Român al Consiliului Mondial al Energiei CNR-CME, dezbate temele: “Sistemul energetic Naţional” şi “Eficienţa Energetică”.

Tematica CEEER 2012 acoperă domenii variate, abordate în detaliu cu ajutorul specialiştilor de referinţă din domeniu, punctând şi interesul companiilor pentru ”Smart Grid” şi “Siguranţa instalaţiilor şi echipamentelor”.

Tot în cadrul evenimentului va avea loc o masă rotuntă susţinută de Institutul Naţional Român pentru Studiul Amenajării şi Folosirii Surselor de Energie (IRE); DK EXPO şi  IRE invită specialiştii din institutele de proiectare şi cercetare, din companiile care gestionează şi exploatează reţelele electrice din SEN cât şi din mediul academic, la o masă rotundă organizată în colaborare cu UPB având ca plan de referinţă măsurările sincronizate şi impactul acestora asupra algoritmilor de control.

Expoziţia de Echpamente Electrice şi Automatizări şi Congresul de Energie şi Echipamente Electrice din România vor avea loc în perioada 11 – 14 Septembrie la IEAS 2012 într-o atmosferă de gală, de festival de film, în care vom celebra succesul şi realizările din ultimul an. Totodată aducem în prim plan cele mai noi subiecte de discuţie din domeniul energiei, abordând teme variate şi de interes, prezentate de specialişti de referinţă din domeniu. La Palatul Parlamentului sunt aşteptaţi peste 4 000 de specialişti din domeniu în timpul târgului.

Vizitatorii vor putea participa şi la o tombolă creată special pentru aceştia cu premii în perioada 11-13 septembrie în sala I.C.Brătianu. De asemenea aceştia sunt invitaţi să vizioneze o serie de filme clasice în zona special amenajată – IEAS Movie Corner, din a doua sală dedicată evenimentului.

Pentru alte surprize vă aşteptăm la IEAS 2012, un târg cu un concept unic în România!

Evenimentul IEAS este organizat de către DK EXPO şi are loc la Palatul Parlamentului în sălile Unirii, Take Ionescu, I.C.Brătianu şi Nicolae Bălcescu, programul de vizitare fiind între orele 10:00 şi 18:00 pentru zilele 11-13 Septembrie 2012 şi 10:00-16:00 pentru 14 Septembrie.

Dk Expo este o companie privată cu o activitate de peste 15 ani în domeniul organizării de expoziţii şi conferinţe, anul acesta desfăsurându-se cea de-a VIII-a ediţie a celui mai important târg de echipamente electrice şi automatizări din România. IEAS este un eveniment de referinţă pentru piaţa românească şi atrage la fiecare ediţie prezenţa a aproximativ 100 de companii precum şi a personalităţilor de referinţă din domeniul energetic.

 

Informaţii de acces mass-media:

Palatul Parlamentului, intrarea B3-E1, acces dinspre Calea 13 Septembrie.  Aceste informaţii, însoţite de harta locaţiei şi programul conferinţelor sunt disponibile şi pe Internet la adresa www.ieas.ro

Vă invităm să fiţi alături de noi la cel mai important eveniment dedicat industriei din România!

IEAS 2012, Festival de Film!

 

DK EXPO SRL

Str. Aviator Iuliu Tetrat, Nr. 4, Sector 1, Bucureşti

Telefon / Fax: 021 231 27 36 / 021 231 91 84

Mobil: 0723 329 260

www.ieas.ro  /  www.dkexpo.ro