IEAS 2012 si Galeria Vedetelor la Palatul Parlamentului

Anul acesta pasim împreuna pe covorul rosu într-o atmosfera de gală, la Galeria Vedetelor IEAS, celebrând succesul si realizările fiecărui expozant din ultimul an.

Cea de-a VIII-a editie a IEAS îsi va deschide portile în data de 11 septembrie sub aceleaşi coordonate ce l-au consacrat în ultimii ani- Bucureşti, Palatul Parlamentului.Timp de 4 zile, in sălile Unirii, Take Ionescu şi I.C.Bratianu de la Palatul Parlamentului companii de referinta expun echipamente electrice, sisteme automatizate şi electronice create special pentru un consum redus de energie. Printre companiile prezente se numara: Eaton Electric, Coelco Trade, National Instruments, Obo Bettermann, Siemens, Schneider Electric si multi altii.

Mentinand traiectoria anilor trecuti, IEAS a înregistrat o crestere seminficativă a companiilor interesate, precum si a participantilor la Congresul de Energie CEEER 2012, prin abordări inovative și de actualitate pentru acest domeniu.

IEAS, prin manifestarile sale abordeaza subiectele de interes pentru piata de energie, echipamente electrice si automatizari industriale, iar in perioada 11-12 septembrie, in sala Nicolae Bălcescu, se va desfasura Congresul de Energie si Echipamente Electrice (CEEER 2012), eveniment organizat impreuna cu Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei CNR-CME. Tematica CEER 2012 acopera domenii variate, abordate in detaliu cu ajutorul specialistilor de referinta din domeniu.

Tot in cadrul evenimentului va avea loc o masa rotunta sustinuta de Institutul National Roman pentru Studiul Amenajarii si Folosirii Surselor de Energie (IRE); DK EXPO si  IRE invită specialiştii din institutele de proiectare şi cercetare, din companiile care gestionează şi exploatează reţelele electrice din SEN cât şi din mediul academic, la o masă rotundă organizată în colaborare cu UPB având ca plan de referinţă măsurările sincronizate şi impactul acestora asupra algoritmilor de control.

Ne-am dorit să aducem noutati în fiecare an si să venim în sprijinul companiilor si am reusit acest lucru datorită dumneavoastra!

Suntem onorati sa va avem alaturi si  vă multumim pentru încrederea acordată!

Accesul la International Electric&Automation Show, IEAS este liber. Programul de vizitare este:
11 – 13 septembrie a.c. între orele 10:00 – 18:00;
14 septembrie a.c. între orele 10:00 – 16:00;
Acces – Palatul Parlamentului, Bucuresti, poarta B3/E1 dinspre Calea 13 Septembrie.

 

Vizionare Placuta la IEAS 2012!

Organizatorii,

DK EXPO

Telefon / Fax: 021 231 27 36 / 021 231 91 84

E-mail: office@dk-expo.ro

www.ieas.ro