HUSQVARNA PERFORMANTE MAXIME

Motoferăstraiele cu lanţ de la Husqvarna sunt îmbunătăţite de la an la an pentru a oferi putere, performanţă şi un design care să corespundă aşteptărilor clienţilor. Gamele de motoferăstraie oferă unele dintre cele mai avansate soluţii în ceea ce priveşte inovaţia. Aceastea includ motoferăstraie mari şi mici, motoferăstraie pentru doborârea şi tăierea copacilor, precum şi tăierea lemnelor de foc.

Motoferăstraiele profesionale cu lanţ XP®de la Husqvarna sunt prevăzute cu cele mai recente inovaţii tehnice pentru a creşte la maximum performanţele în orice situaţie. Motorul X-Torq reduce consumul de carburant cu până la 20% şi emisiile de gaze de eşapament cu până la 75%, tehnologia Low Vib reduce vibraţiile, iar AutoTune asigură funcţionarea optimă a motoarelor în orice condiţii meteo.

Sistemul X-Torq furnizează un consum redus de carburant şi un nivel al noxelor mai mic decât orice prevedere a normelor în vigoare. Comanda combinată a întrerupătorului stop/șoc ajută la pornirea motoferăstrăului şi reduce riscul de înecare a motorului. De asemenea, sistemul AutoTune oferă performanţe optime motorului datorită reglajelor carburatorului complet automatizate. Nu se mai pierde timp pentru reglarea carburatorului. Acesta compensează variaţiile în funcţionarea motorului de către diferenţele de: altitudine/presiune, umiditate, temperatură, calitate a carburantului şi gradul de înfundare al filtrului de aer. Sistemul RevBoost oferă accelerarea rapidă şi viteză liniară mare a lanţului, conferind în acelaşi timp performanţe superioare la curăţatul de crăci.

Husqvarna 3120 XP

Este printre cele mai puternice motoferăstraie din lume. De asemenea, este un utilaj profesional conceput pentru cele mai solicitante lucrări. La fel ca toate motoferăstraiele Husqvarna, acest model dispune de un raport putere/greutate foarte bun. Sistemul Smart Start, amortizoarele antivibraţii şi ergonomia bună uşurează pornirea şi manevrarea utilajului.

Datorită sistemului LowVib, amortizoarele sunt foarte eficiente împotriva vibraţiilor şi ajută la menajarea braţelor utilizatorului. În plus, carterul din magneziu este solid şi rezistent la turaţiile mari şi la exploatarea profesională, asigurând un interval mare de service.

Ambreiajul forjat din trei piese este conceput pentru rezistenţă maximă în condiţii grele de lucru, iar pompa de ulei cu debit reglabil oferă şinei de ghidaj şi lanţului cantitatea corectă de lubrifiere pentru fiecare sarcină. Mai mult de atât, un sistem de fixare rapid facilitează curăţarea şi înlocuirea filtrului de aer.

Pentru sistemul Smart Start, motorul şi starterul au fost proiectate astfel încât maşina să pornească rapid, cu un efort minim. Rezistenţa în şnurul demaror este redusă cu până la 40%.