HUSQVARNA K760 – IMBUNATATIT IN FIECARE DETALIU

La fel ca predecesorul său, noul K 760 reprezintă o alegere potrivită pentru operatorii care doresc un echipament puternic şi eco-friendly. Noul cilindru a fost conceput pentru a creşte capacitatea tăietorului în mai multe moduri. Datorită cilindrului şi sistemului de răcire, emisiile au fost reduse cu 15% comparativ cu modelul precedent. Acest lucru asigură, de asemenea, şi temperaturi optime de operare făcând echipamentul să fie mai puţin sensibil la schimbările climatice. Sistemul de pornire digital, optimizat în special pentru motorul acestui model, oferă o mai bună pornire şi face ca acesta să funcţioneze mai lin. Acest lucru conduce la scăderea vibraţiilor, care se reflectă în reducerea stresului operatorului.

Performanţele motorului au fost optimizate, stabilitatea îmbunătăţită, iar ergonomia sporită. Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile care au fost îmbunătăţite la echipament. Rezultatul este un tăietor puternic, eficient, de încredere, cu un raport putere/greutate optim şi cu un nivel al emisiilor redus substanţial.

Ergonomia a fost, de asemenea, îmbunătăţită. Noua apărătoare a lamei este mai uşoară, fiind fabricată din magneziu, oferind astfel tăietorului un balans îmbunătăţit. De asemenea, apărătoarea se poate regla în funcţie de operaţiune. Acest lucru face ca operarea şi schimbarea poziţiilor de tăiere să se realizeze mai uşor. Apărătoarea este prevăzută şi cu un sistem de detaşare rapidă, în special pentru schimbarea discului.

Control îmbunătăţit al prafului

O altă îmbunătăţire care creşte gradul de utilizare şi de control al prafului este noul kit pentru tăiere umedă cu o supapă progresivă. Acest kit este uşor de instalat putându-se seta nivelul de apă dorit în funcţie de aplicaţie. Noul sistem de ventilaţie al rezervorului asigură un nivel optim de alimentare cu aer şi în acelaşi timp împiedică pătrunderea prafului. Toate acestea, împreună cu carcasa rezistentă la căldură oferă utilizatorilor timpi maximi de operare şi o perioadă de viaţă extinsă. Există şi câteva caracteristici de la modelul precedent care au fost menţinute: motorul cu emisii reduse X-Torq, SmartCarb, sistemul de curăţare a filtrelor Active Air Filtration şi carburatorul eficient care controlează automat amestecul de combustibil şi aer, pentru a reda motorului putere maximă.

easy engineering - husqvarna text

Tăietorul K 760 este un instrument util şi foarte folositor pentru aplicaţii precum tăierea betonului, pietrelor sau pentru renovări. Se poate folosi şi pentru tăierea golurilor de dimensiuni mai mici, a ţevilor, asfaltului sau metalelor. Aceste îmbunătăţiri se aplică tuturor maşinilor din gamă: K760, K760 Oilguard, K760 Cut-n-Break şi K760 Rescue (modelele K760 Cut-n-Break şi K760 Rescue nu au aparatoare de disc din magneziu momentan).

Detalii tehnice:

-Motor în doi timpi, răcit cu aer;

-Deplasare cilindru: 74 cc;

-Putere: 3.7 kW;

-Disc diamantat: 300/350 mm;

-Adâncime de tăiere: 100/125 mm;

-Greutate, fără combustibil şi lamă: 9.6/9.8 kg;

 

SC HUSQVARNA PADURE

SI GRADINA SRL

Sos. Odai 33-37, sector 1,

013601 Bucuresti

+40727 708 775

beni.miron@husqvarna.ro

www.husqvarnacp.ro