Masina de tuns gazon, Husqvarna Automower este destinata in special pajistilor cu intinderi mari, parcurilor si pasunilor, si nu necesita operare manuala sau supraveghere, fiind complet autonoma pe toata perioada de lucru. Nivelul de zgomot este foarte redus iar poluarea este practic inexistenta, masina fiind actionata electric sau solar.

Echipata cu sisteme de ghidare complexe pentru a evita obstacolele, masina automata de taiat iarba este dotata cu un sistem unic de taiere a gazonului, compus din 3 lame care realizeaza o taiere curata, fara sa smulga firele de iarba sau sa lezeze frunzele. Cu cat iarba este taiata mai des si mai scurt, incomodeaza mai putin gazonul de sub ea, devenind  un foarte bun fertilizator natural, conditii in care pajistea dumneavoastra va avea un aspect proaspat si reconfortant.

Sistemul este proiectat sa gestioneze usor terenurile cu denivelari intre anumite limite, sau cu obstacole (garduri, arbori, pietris, ape s.a.m.d.). Masina este dotata cu un  display pe care se poate seta, inaltimea de taiere, si se poate programa sa se adapteze unei game extinse si variate de pajisti si asteptari. Mai mult, poate fi setata sa inceapa lucrul la o anumita ora, moment in care nu mai este nevoie de interventia dumneavoastra pentru a o lansa (incepand cu punctul in care se afla, se va deplasa pentru terminarea sarcinii). De asemenea, se poate programa sa se opreasca la o anumita ora, daca doriti acest lucru ( de exemplu aveti musafiri si nu ati dori sa stati la un gratar in aer liber cu masina plimbandu-se printre mese).

Datorita dotarilor de top, masina are o capacitate de taiere ridicata, fiind un produs eficient pentru zone intinse. In momentul in care ramane fara energie electrica, este capabila sa gaseasca singura drumul inapoi la statia de incarcare, fara sa va dea batai de cap cautand-o peste tot.

Pentru siguranta, este dotata cu sistem antifurt si tastatura, sistemul antifurt constand intr-o gama de senzori care determina pozitia in spatiu a masinii, daca este ridicata sau rasucita fata de planul initial, un sistem de parolare pe baza de numar personal de identificare (cod PIN) care se activeaza in functie de setarile decise de dumneavoastra, precum si o alarma suficient de puternica pentru a impiedica disparitia masinii de pe pajiste.

Pentru cei care isi doresc sa achizitioneze o astfel de masina de ultima generatie, atat de utila mai ales sub aspectul economiei de timp, Husqvarna pune la dispozitie, prin firma Cosma-Husqvarna doua variante ale acestei masini de tuns gazonul, consultanta, piese de schimb , service si servicii de garantie si post-garantie.

 

http://www.cosma-husqvarna.ro/husqvarna/masini-de-tuns-iarba/

About The Author