Sprijin rapid şi de cea mai bună calitate, chiar şi la distanţă, este ceea ce Goodyear oferă graţie celor mai recente programe ale sale. „Sprijinul de top este vital pentru a maximiza beneficiile pe care le poţi obţine din investiţia realizată în anvelope, iar aceasta este exact ceea ce noi oferim”, este mesajul pe care Goodyear l-a adresat tuturor utilizatorilor de anvelope Off The Road (OTR) la expoziția dedicată industriei de construcții BAUMA 2013.

În timp ce calitatea şi performanţa anvelopelor este esenţială pentru a maximiza productivitatea unui utilaj, un montaj neadecvat şi o mentenanţă necorespunzătoare vor duce la scurtarea duratei de viaţă a anvelopei, la performanţe slabe şi astfel la creşterea costurilor per oră de utilizare. Programele cele mai recente de sprijin şi asistență de la Goodyear se asigură că fiecare client în parte, indiferent de zona unde operează, primește sprijin suplimentar şi sfaturi esenţiale pentru a maximiza beneficiile ce decurg din investiţia pe care o realizează în anvelope.

“Vehiculele şi echipamentele OTR prin natura lor operează frecvent în condiţii ostile, dar şi departe de spaţiile destinate service-ului specializat de anvelope. Din acest motiv noi punem la dispoziţia clienţilor noştri două programe: ‘Goodyear la dispoziţia dumneavoastră’ şi serviciul de service mobil FleetOnlineSolutions. Ceva extrem de elementar, precum presiunea în anvelope, poate face o diferenţă uriaşă din punct de vedere al costurilor de operare, iar noi putem să arătăm clienţilor noştri exact care sunt aceste variaţii de cost, inclusiv în moneda locală”, a spus Octavian Velcan, Managing Director la Goodyear OTR Tires în regiunea EMEA.

Serviciul mobil FleetOnlineSolutions

Serviciul de evaluare tehnică mobilă FleetOnlineSolutions (FOS Mte) pentru clienţii OTR este un program de management prin internet, ce permite completarea on-line a rapoartelor de inspecţie în timp ce acestea se află în continuare în lucru. Acest serviciu rapid oferă consumatorilor informaţii importante pentru fiecare anvelopă din flotă. El oferă de asemenea informaţii relevante în termeni de costuri curente pentru o mai mare transparenţă. FOS Mte este un important pas înainte pentru operatorii din segmentele de afaceri de tip OTR, pentru operatorii de excavatoare şi alte echipamente grele. El dă posibilitatea fiecărui reprezentant OTR să ofere un raport direct de inspecţie a flotei de pe un site al clientului prin internet. Aceste rapoarte, care sunt făcute după poziţia anvelopelor, oferă detalii complete clientului, incluzând aici proiecţia performanţei, nivelurile măsurate ale performanţei versus nivelurile sale recomandate, costul per oră, numărul de ore realizat per milimetru de cauciuc şi valoarea de risc.

Valoarea de risc se obţine din raportul valorilor presiunii măsurate în raport cu cele recomandate pentru fiecare anvelopă în parte. Aceasta este convertită în moneda locală, arătând cât de mult va costa o anvelopă umflată greşit, în cazul în care presiunea nu este corectată pe toată durată cuprinsă între ziua în care a fost efectuată vizita şi sfârşitul de viaţă estimat al anvelopei.

“Consumatorii vorbesc în euro sau în moneda lor locală; ei nu vorbesc în bari sau PSI. De aceea, noi convertim variaţia înregistrată la nivelul presiunii în anvelope faţă de valorile de referinţă într-o ‘valoare de risc’ care spune cu adevărat ceva despre costurile ce urmează să fie înregistrate pe durata de viaţă rămasă a anvelopei”, a spus Stephan Renson, After Sales şi Marketing Manager Off-The-Road Tires Goodyear EMEA.

În prezent, programul FOS Mte operează în majoritatea ţărilor europene, pentru Africa de Sud şi Orientul Mijlociu, programul fiind disponibil spre sfârşitul anului 2013.

În cadrul BAUMA 2013 Goodyear a lansat de asemenea o nouă anvelopă radială pentru aplicaţii industriale, precum și o nouă anvelopă pentru încărcătoare frontale destinate aplicaţiilor grele. Noua anvelopă Goodyear EV-4C oferă un nivel înalt de stabilitate şi costuri scăzute per oră, în timp ce printre beneficiile noii anvelope Goodyear RT-5D destinată încărcătoarelor se numără şi o capacitate de a căra cu 25% mai mare, un confort sporit şi o tracţiune mai puternică.

Goodyear produce una din cele mai complete game de anvelope de calitate OTR de pe piaţă. Aplicaţiile includ camioane de gunoi rigide şi articulate, încărcătoare, gradere, echipament portuar şi industrial, pentru minerit şi minerit în adâncime, automacarale, dar şi asistenţă echipamentelor la sol.

About The Author