GOODYEAR DEZVOLTA ANVELOPE OTR PENTRU CEL MAI MARE ADT DE LA VOLVO

Goodyear a dezvoltat noile anvelope Off-The-Road (OTR) TL-4A în dimensiunea 33.25R29 special pentru noul camion cu benă Volvo A60H, cel mai mare camion de acest tip de la Volvo. Cele două companii au lucrat împreună pentru a dezvolta și pentru a produce aceste anvelope OTR, care să se potrivească pe noul camion cu benă din clasa 60-ton, venind astfel în întâmpinarea cererii consumatorilor pentru vehicule de capacitate mare.

Experiența pe care Volvo a avut-o în materie de tracțiune cu anvelopele Goodyear TL-3A+ OTR a condus la cererea de astfel de anvelope și pentru noul camion cu benă de mare capacitate. Rezultatul a fost dezvoltarea anvelopelor Goodyear TL-4A în dimensiunea 33.25R29. Baza pentru noile anvelope OTR a fost anvelopa de succes a companiei, TL-3A+. Inginerii Goodyear s-au asigurat că anvelopa TL-4A oferă o tracțiune laterală optimizată, în timp ce dă un confort superior pentru șofer. Profilul său non-direcțional are o amprentă largă la sol pentru un contact maxim cu suprafața și pentru o stabilitate excelentă împreună cu caracteristici de autocurățare excepționale. Cele mai importante caracteristici ale noii anvelope OTR sunt costul optimizat per oră –fiind totodată extrem de potrivite pentru noul camion cu benă din clasa 60-ton de la Volvo –, o capacitate de încărcare de 55 de tone și cel mai ridicat nivel de antiderapaj, E-4. Noile anvelope care au rezultat din acest program de dezvoltare colaborativ este un prim exemplu al răspunsului pe care Goodyear îl oferă la nevoile clienților săi prin inovație, prin reducerea costului per oră și prin maximizarea capacității de încărcare și a nivelului de antiderapare.

goodyear2 text

“Dezvoltarea noii anvelope TL-4A în dimensiunea 33.25R29 pentru noul Volvo A60H Articulated Dump Truck este exemplul perfect pentru colaborarea inovativă menită să ducă la atingerea unor scopuri comune de satisfacere a nevoilor clienților în industria OTR și de a-i ajuta să reducă costurile operațioanle,” a spus Octavian Velcan, Managing Director anvelope OTR la Goodyear Europa, Orientul Mijlociu și Africa. “Această nouă clasă de camioane cu benă vine în întâmpinarea nevoii operatorilor care cer o capacitate de încărcare maximă. Noile și special dezvoltatele noastre anvelope Goodyear TL-4A OTR permit ca performanța acestor vehicule să fie maximizată.”

Noile anvelope Off-The-Road (OTR) TL-4A în dimensiunea 33.25R29 sunt disponibile ca echipare originală pentru noile camioane cu benă Volvo A60H care au o capacitate de încărcare de 55 de tone.