General Contractor Industry este companie tânără, formată dintr-o echipă extinsă de profesionişti cu o experienţă de peste 18 ani pe piaţa industrială din România şi UE. Cu sediul central în Bucureşti şi cu un panou de produse diversificat, acoperă întreaga piaţa din România. Cu partenerii lor, compania produce o gamă întreagă de maşini de tăiat plasmă şi oxigaz, personalizate pentru tablă şi sau profile. Pe baza experienţei câştigată de-a lungul anilor din domenii industriale, precum tratarea aerului, tăierea cu plasmă, sudarea, GCI Grup a dezvoltat o abordare dovedită şi completă. Această abordare tehnică asigura eficienta, productivitate, aer curat în mediul de lucru cu echipamente optime ca şi buget şi costuri operaţionale.

Easy Engineering: Ce produse/soluții noi aveți pentru clienții dvs?

GCI Grup: Dispunem de o gamă extinsă de soluţii şi produse configurate atent pe 3 brand-uri specializate pe 3 segmente importante precum sudare, debitare şi protecţie sudori şi atelier.

Brand-ul Ergomate este dedicat aplicaţiilor de sudare şi soluţiilor de extracţie şi aspiraţie fum sudare. Îmbinam aici experienţă proprie cât şi cea a partenerilor noştrii, companii precum Ergodani, Cepro, Dustcontrol şi Plymovent.

Brand-ul Plasmatech este dedicat soluţiilor de debitare cu plasmă şi oxigaz. Maşinile CNC sunt produse în România şi integrează tehnologie Hypertherm şi GCE. Soluţiile sunt standard cât şi personalizate pe tema clientului.

Cu brand-ul General Contractor Industry preluăm orice temă tehnică şi ne preocupăm să găsim soluţiile tehnico-economice optime pentru fiecare client în parte.

Ca şi noutăţi, pentru 2020, avem echipamentul de extracţie şi filtrare generală, de la Plymovent, EDS SCS Pro, pe care l-am şi lansat cu succes pe piaţa din România, împreună cu partenerii noştrii de la Plymovent. Tehnologia EDS SCS cuprinde un sistem Control Pro ce corespunde trend-ului actual de digitalizare a industriei şi care-i permite sistemului de filtrare să funcţioneze independent de sudori.

O altă noutate pentru piaţa din România este echipamentul DC2900aAutoStart ce cuprinde standard accesoriile de curăţare pardoseala cât şi opţional kit-ul de extracţie aplicat direct pe polizor, elemente adecvate pentru menajul industrial cât şi pentru extracţia la sursa a prafului metalic rezultat în urma procesului de polizare.

E.E: Cum îi vor ajuta aceste produse/soluții în perioada următoare?

GCI Grup: Atât soluţiile detaliate mai sus, cât şi celelalte soluţii de care dispunem sunt adaptate pentru piaţa din România dar actuale ca şi tehnologie la nivel global.

Principalul atribut al soluţiilor Ergomate este ergonomia; toate soluţiile sunt uşor de utilizat şi întreţinut.

Sistemul Control Pro, la care facem referire mai sus, cuprinde o interfaţă touchscreen intuitivă ce afişează starea de funcţionare şi parametrii sistemului de extracţie şi filtrare. Meniul extensiv şi foarte accesibil permite programarea într-un mod facil. Panoul Control Pro utilizează conexiunea la internet pentru posibilităţi extinse de accesare a sistemului. Control Pro întruneşte toate nevoile de control ale unui utilizator profesionist: Simplu, Accesibil, Conectat. Sistemul de extracţie şi filtrare generală EDS SCS Pro este uşor de asamblat şi instalat, flexibil şi foarte eficient atât energetic cât şi că filtrare. Mai mult, experienta acumulată în piaţă de sistemul de filtrare EDS SCS este de aproape 30 de ani.

Funcţia AutoStart din dotarea sistemului DC2900a face ca echipamentul, utilizat în combinaţie cu kit-ul de extracţie aplicat direct pe polizor, să funcţioneze odată cu polizorul. Acest element duce la costuri operaţionale minime şi la o durată de viaţă mai mare pentru cartuşul de filtrare.

E.E: Cum au reacționat colaboratorii dvs la noile condiții de muncă?

GCI Grup: Fumul de sudare este la fel de periculos precum COVID-19. Fumul rezultat în urma oricărui proces de sudare poate cauza cancer de plămâni, astm sau alte condiţii nefavorabile pentru sănătatea factorului uman, fapt pentru care în orice spaţiu de producţie trebuie să existe soluţii de captare şi filtrare a fumului. Deşi în momentul de faţă, cuvântul de ordine privind investiţiile este precauţia, mai toate companiile sunt interesate de asigurarea unor condiţii optime de lucru şi optimizarea producţiei. Considerăm că este un moment bun pentru toate companiile de a întreţine şi optimiza ce deţin deja că şi echipamente disponibile în spaţiu de lucru sau de a implementa soluţii uşor de bugetat şi implementat, soluţii pe care noi le numim Easy Solutions.

E.E: În ce condiții s-a făcut trecerea de la situația ante COVID-19 la cea actuală?

GCI Grup: GCI Grup şi partenerii noştri, monitorizăm îndeaproape situaţia cu privire la virusul COVID-19 şi ne continuăm activitatea asigurându-ne să răspundem nevoilor clienţilor noştri, precum şi să asigurăm sănătatea şi siguranţă angajaţilor, clienţilor şi comunităţilor locale deopotrivă.

Lanţurile de aprovizionare globale şi locale ale GCI Grup şi partenerilor săi continua să funcţioneze cu foarte puţine perturbări. Vom continua să activăm, să producem şi să livrăm produse până la instrucţiuni contrare, impuse de către autorităţile locale, naţionale sau internaţionale. Având în vedere circumstanţele actuale, este posibil să nu putem livra cel mai bun serviciu în orice moment, dar fiţi siguri că facem tot posibilul pentru a realiza valorile noastre actuale conform cărora “Clienţii şi Securitatea sunt în linia întâi”.

Birourile GCI Grup, inclusiv cele Home Office din România urmează îndrumările autorităţilor locale, iau măsuri de precauţie suplimentare pentru sănătate şi păstrează vie doza de optimism în rândul clienţilor.

E.E: Ce estimări aveți pentru restul anului?

GCI Grup: Întrucât situaţia actuală generată de COVID-19 nu este 100% sub control, nu putem face previziuni clare până la sfârşitul anului, dar ştim sigur că rămânem flexibili la orice tendinţă a pieţei şi implicit a clienţilor noştrii. Trend-ul este pozitiv şi susţinut în această perioadă şi de relansarea programelor de finanţare cu fonduri UE.

 

office@gci-grup.ro

www.gci-grup.ro

About The Author