FOLOSITI PISTOLETUL CORESPUNZATOR?

Un pistolet care taie piese perfecte pe o masă cu CNC nu va lucra neapărat bine la tăierea 3D, în timp ce un pistolet folosit pentru a tăia o piesă plană nu este ideal când încercați să crăițuiți o sudură pe o conductă. Este important să nu vă grăbiți când alegeți pistoletul potrivit pentru lucrare. Procedând astfel, veți tăia sau crăițui piese mai bune și veți evita nenumărate ore de frustrare.

Hypertherm oferă mai multe pistolete pentru tăiere manuală, mecanizată și robotizată pentru sistemele Powermax cu plasmă. Toate sunt prevăzute cu o funcție de deconectare rapidă care face schimbul între pistolete la fel de simplu ca punerea unui ștecher într-o priză.

Opțiunile pentru tăiere manuală includ un pistolet manual standard la 75 de grade și un pistolet drept la 15 grade, folosite pentru crăiţuire dificilă, tăiere la înălțime și tăiere în locuri cu acces dificil, precum colțurile. În plus, Hypertherm produce șase pistolete lungi cu trei lungimi diferite – 0,6, 1,2 și 1,8 m – cu două capete la unghiuri diferite, la 90 de grade și la 45 de grade. Aceste pistolete lungi oferă acces suplimentar și rezistență pentru aplicații dificile precum dezmembrare, îndepărtarea reziduurilor de pe mesele de tăiere și reparații sau reconstrucții de infrastructură. Pistoletele de 1,2 și 1,8 m includ și un mâner ajustabil pentru o ergonomie crescută.

Opțiunile de tăiere mecanizată includ un pistolet cu lungime completă la 180 de grade și un pistolet mic pentru tăiere mecanizată. Pistoletul cu lungime completă funcționează la mesele de tăiere cu CNC, tăietoare pe șină și tăietoare de conducte, în timp ce pistoletul mini este proiectat pentru situații în care pistoletul cu lungime completă este prea lung. În plus, Hypertherm produce trei pistolet diferite Powermax pentru tăiere robotizată, un pistolet la 45 de grade, la 90 de grade și la 180 de grade. Toate pistoletele pentru tăiere robotizată sunt mai mici, mai ușoare și au caracteristici de poziționare încorporate care fac mai ușoară integrarea în brațe robotizate.

Hypertherm oferă opțiuni multiple de pistolete pentru că „o dimensiune universală” funcționează rareori așa cum ne-am aștepta.

Pentru a afla mai multe despre multiplele opțiuni disponibile pentru pistolete, vizitați www.plasmaserv.ro.