Fabrica de scule de mână KNIPEX a fost înfiinţată de către Carl Gustav Putsch în anul 1882, în Wuppertal, localitate aflată într-o zonă a Germaniei renumită pentru industria sa metalurgică – triunghiul Wuppertal-Remscheid-Sollingen. O experienţă îndelungată, de peste 125 de ani în prelucrarea sculelor de mână, folosirea oţelurilor de înaltă calitate cât şi menţinerea peste ani a principiului “Made in Germany”, asigură cleştilor şi patenţilor KNIPEX un nivel de calitate neegalat în piaţă.

În prezent, întreaga producţie se desfăşoară în aceeaşi locaţie din Wuppertal, într-o fabrică mare şi modernă, respectându-se întocmai normele de calitate care au făcut cunoscut brandul KNIPEX. Fiecare cleşte şi patent fabricat aici este testat individual în cadrul controlului final de calitate. Oferă profesioniştilor un sortiment de peste 1.000 de cleşti şi patenţi pentru cele mai diversificate nevoi. Sculele de mână fac munca mai uşoară, mai rapida şi mai sigură. O atenţie deosebită a fost acordată ergonomiei şi comodităţii în lucru, totul pentru creşterea eficienţei.

Brandul KNIPEX este prezent astăzi în peste 100 de ţări de pe întreg mapamondul. Vine în întâmpinarea utilizatorilor cu prezentări practice ale produselor, o metoda eficace prin care se pot evidenţia caracteristicile care fac cleştii şi patenţii KNIPEX unele dintre cele mai calitative de pe piaţă.

 

Castigatorii patentilor multifunctionali KNIPEX:

Alexandru Mirela – Brasov

Niculina Liuba – Caransebes

Stefan Agoston – Oradea