FIAC LONG LIFE, NOUA GAMA DE COMPRESOARE

Compania italiană Fiac lansează pe piața din România nouă gamă de compresoare industriale sub de denumirea de Fiac Long Life. Fiac, de peste 35 de ani, unul din liderii mondiali ai producției de compresoare de aer, își dezvoltă prezența în România și lansează o nouă gamă de compresoare, destinată să îndeplinească cerințele celor mai exigenți consumatori.

Compresoarele Fiac Industrial au două pistoane și două trepte de compresie montate pe butelia orizontală și sunt concepute pentru un lucru intens în ateliere de producție, industrie, domeniul auto și în toate acele aplicații în care este necesar un compresor fiabil, cu durată lungă de funcționare.

Datorită utilizării componentelor de calitate, a calității superioare a prelucrării și a montajului, aceste compresoare au, cu adevărat, o viață îndelungată. Având chiulasa din fontă, capacul de chiulasă cu aripi mari de răcire, fulie mare cu palete elicoidale, pompe supra-dimensionate cu turație redusă și care se livrează cu ulei sintetic, durata de viață a acestor compresoare este mult mărită. Compresoarele trifazate sunt echipate cu presostate CONDOR (Germania) cu protecție termică și contor de ore de funcționare, astfel încât reviziile pot fi urmărite ușor și efectuate la timp. Purjarea condensului este, de asemenea, facilitată prin montarea robinetului de golire pe unul din picioarele de sprijin. Ca element distinctiv, compresoarele industriale sunt vopsite în câmp electrostatic în culoare neagră si inscripționate FIAC INDUSTRIAL – LONG LIFE.

Gama de produse a firmei FIAC include compresoare cu piston (uscate sau cu ulei) acționate de motoare electrice sau cu benzină, compresoare pentru uz medical, compresoare insonorizate cu piston, compresoare cu șurub, stații de producere a aerului comprimat, uscătoare de aer și accesorii pentru tratarea și distribuția aerului comprimat.

Toate acestea sunt distribuite în România printr-o rețea largă de magazine de specialitate, care asigură consultanță, punere în funcțiune și service pentru echipamentele livrate. Compania Techno Pro este activă pe piața sculelor de aproximativ 14 ani, străduindu-se permanent să urce în topul furnizorilor de profil din țară. Poziția fruntașă deținută de companie la momentul actual se datorează competenței angajaților și relațiilor de bună colaborare cu clienții.

În anul 2011, compania a devenit membru fondator al Rețelei Tehnik, rețea națională de vânzări și distribuție de scule care, cu un număr de 15 puncte de vânzare directă, distribuție și service, acoperă majoritatea regiunilor țării.

 

TECHNO PRO SRL

Membru al Retelei Tehnik

Str. De Mijloc nr. 164

Brasov

Tel. 0268-476652

office@scule.ro

www.scule.ro

www.reteaua-tehnik.ro