FAR TOOLS PREZINTA SCULELE ELECTRICE STATIONARE

Scule stationare pentru prelucrare metal

Sculele staționare pentru prelucrarea metalului reprezintă cea mai importantă componentă din oferta Far Tools. Cu o paletă de şapte mașini de găurit cu coloană (atât în variantă de banc, cât și de podea, cu diametre de găurire de până la 45 mm în oțel) sunt acoperite cerințele majorității utilizatorilor. Clienții exigenți au la îndemână chiar și o mașină de găurit cu turație variabilă continuu și cu afişaj digital al turației. Motoarele asincrone în carcasă de aluminiu, construcția robustă, masa de lucru cu menghină sunt doar câteva din caracteristicile principale ale acestor mașini. Gama este completată cu succes de o varietate mare de polizoare de banc în carcasă robustă de oțel (atât polizoare cu două discuri, cât și polizoare cu disc și bandă, disc și perie sau cu piatră pentru ascuțit). Motoarele puternice cu rulmenți radiali cu bile cu protecție împotriva prafului, carcasa masivă, apărătoarea din policarbonat

necasant și lampa de lucru fac din polizoarele de banc FAR TOOLS alegerea potivită. Oferta este întregită de ferăstraiele cu bandă pentru debitat lemn, debitoarele cu disc pentru metal și mini-strunguri ce își găsesc utilitatea în orice atelier mecanic.

techno pro text

Scule staţionare pentru prelucrare lemn

Nu mai puţin importante sunt sculele staționare pentru prelucrarea lemnului. Mașinile de rindeluit, de banc sau de podea, cu înălțimi de trecere de până la 180 mm, cu două sau trei cuțite reversibile, pot efectua operațiile de rindeluire sau degroșare necesare oricărui atelier de tâmplărie sau șantier. Deosebit de utilă artizanilor în prelucrarea lemnului este freza staţionară ce folosește freze cu coadă de 6-12mm. O varietate mare de ferăstraie circulare puternice (atât cu masă, cât și basculante și cu o cursă culisantă), cu diametre de disc de la 210 la 315 mm sunt disponibile mereu din stoc. Datorită ghidajelor precise pe rulmenți si a razei laser, utilizarea lor este simplă, iar precizia tăierii este deosebit de mare. Șlefuirea lemnelor este acum mai ușoară cu ajutorul șlefuitoarelor cu disc sau bandă. Două strunguri de lemn (din care unul prevăzut cu dispozitiv de copiere) și două modele de ferăstraie cu bandă sunt prevăzute de asemenea cu motoare asincrone de aluminiu, acestea completând paleta de produse. Toate aceste utilaje pot lucra în condiții de maximă curățenie datorită aspiratorului de rumeguș Far Tools. Mai mult, gama sculelor pentru prelucrarea lemnelor este întregită și de alte mașini specifice (freză pentru nuturi, mașină de mortezat, ferăstraie pentru decupat cu masă, chiar și o mașină combinată cu trei motoare și cinci funcții).

Informații complete despre gama produselor Far Tools (care include și scule staționare pentru tăiat plăci ceramice) pot fi găsite pe site-ul www.far-tools.ro.

 

TECHNO PRO SRL

Membru al Retelei Tehnik

Str. De Mijloc nr. 164, Brasov

Tel. 0268-476652

office@scule.ro

www.scule.ro; www.reteaua-tehnik.ro