Pentru al treilea an la rand, cele mai importante companii din domeniul prelucrarii maselor plastice se vor reuni intre 18 și 21 septembrie la Romaero Baneasa, in cadrul Expo Plast. Unicul eveniment dedicat industriei de prelucrare a maselor plastice va prezenta cele mai noi tehnologii si evenimente ale producatorilor si distribuitorilor de materii prime, echipamente si utilaje – atat din tara, cat si din strainatate – precum si institutii de profil din sector. Daca in 2012 targul a numarat 55 de expozanti din 7 tari, anul acesta suprafata contractata a ajuns la dublul nivelului de anul trecut.

Pana in prezent, la Expo Plast 2013 si-au anuntat participarea nume precum : Aectra, Albis Plastic, Artego, Artem, Electromagnetica, Engel Injectie, Erensoy, Geangu Consulting, Hitaro Plastic Machines, International Mold Trade, Jasz Plaszt, La Factory GJ, Mase Plastice Turcu, Munplast, Omya Calcita, Politeh, Plastor, Ramac Plast , Recolo, Romcolor 2000, Staubli Systems, Swoboda, Synthesia Grup, Tool – Temp Hungary, Top Plast, Vegra, Vernicolor, Wittmann Battenfeld si multi altii.

Expozitia este singura din tara care prezinta echipamentele si tehnologiile de ultim moment pentru industria de prelucrare a materialelor plastice. De aceea, in numai 3 ani, a devenit un punct de atractie pentru factorii de decizie din domeniile auto, constructii, ambalaje, agricultura, sport, jucarii, electronice si electrocasnice etc. care doresc sa incheie contracte importante si avantajoase cu potentiali parteneri interni sau externi.

Pentru detalii, accesati www.expoplast.ro