BeagleBone Black WiFi,  disponibil la COMPEC

Economic și cu un sistem de 92 de pini de expansiune este ideal pentru studenții sau pasionații care doresc să împingă limitele DIY-ului

BeagleBone Black WiFi de la beagleboard.org este o placă de dezvoltare bazată pe procesorul AM335x Arm Cortex-A8. Această placă BeagleBone este un SBC (Single Board Computer), care poate fi utilizat ca un PC de sine stătător sau poate fi încorporat într-un sistem de automatizare. BeagleBone Black WiFi înseamnă o funcționalitate mare în pachetele mici, deoarece aceste mici PC-uri pot fi utilizate pentru toate tipurile de aplicații cu care v-ați întâlnit și pot gestiona multe dintre aceleași sarcini ca și computerul de acasă.

Această placă de dezvoltare este ideală pentru aplicații în timp real deoarece dispune, pe lângă procesorul principal, de două microcontrolere PRU, cu arhitectură  pe 32 biți și o frecvență de ceas de 200MHz. La versiunea Black WiFi dispuneți de conectivitate maximă, cu WiFi 802.11b/g/n și Bluetooth 4.1 BLE, pentru aplicații de tip IoT (Internet of Things), două porturi USB, un conector HDMI și 92 de pini de expansiune.

Caracteristici tehnice:

  • 512MB DDR3 memorie RAM;
  • capacitate stocare internă: 4GB eMMC;
  • accelerator grafic 3D;
  • soclu de card MicroSD.

Cu toate aceste specificații, BeagleBone Black WiFi devine un dispozitiv cu aplicabilitate extrem de mare în diverse industrii și domenii, oferind posibilitatea de înlocuire a calculatoarelor vechi și voluminoase.

Pentru mai multe detalii despre produs, dar și pentru ofertă preț, accesați https://ro.rsdelivers.com/. Nr. Stoc RS 125-2412

Autor: Emil Niță

Aurocon COMPEC SRL

Tel: 021 304 62 33

Fax: 021 304 62 34

Email:compec@compec.ro

Site: www.compec.ro

Distribuitor: RS Components, SICK, MURR Elektronik, STASTO, Hitachi