EUROTECH – 15 ANI DE SERIOZITATE

„Unul dintre principalele noastre obiective este să ne consolidăm relaţiile cu clienții, oferind acestora cele mai practice soluții, personalizate în funcţie de aplicații, punând în valoare seriozitatea, experiența și competența noastră profesională, dobândită în 15 ani” declară domnul Ştefan Dalas, Director General Eurotech.

Direcţia de dezvoltare a companiei este îndreptată spre oferirea unor servicii de înaltă calitate şi comercializarea echipamentelor şi utilajelor de top, dedicate profesioniştilor din domeniu. În anul 2012 cifra de afaceri a companiei s-a situat în jurul valorii de 2,3 milioane de Euro, iar numărul de anjgaţi a fost de 32. EUROTECH distribuie  game complete de echipamente şi utilajele pentru construcţii, din brand-uri internaţionale de top. Pe lângă serviciul de vânzări, echipamentele pot fi închiriate prin intermediul „Serviciului Corporate de Închiriere” din cadrul service-ului de scule și utilaje EUROTECH.

Compania şi-a dezvoltat de-a lungul timpului relaţii comerciale bazate pe încredere şi seriozitate cu toţi furnizorii săi, oferind şi service profesional pentru întreaga gamă de echipamente comercializate. Echipa de service este compusă din profesionişti care participă în mod regulat la cursurile de training organizate de producători, importatori şi distribuitori.

La nivel de certificări, EUROTECH are implementat  sistemul de management al calității ISO 9001:2008, deţine calificările BOSCH:  „Bosch System Specialist” –  distribuitor autorizat, înalt calificat BOSCH, specializat în distribuţia de scule electrice şi accesorii BOSCH, “Bosch Service Partener” – centru de service autorizat din organizaţia mondială de service BOSCH, autorizat să intervină, cu proceduri de reparaţii, în perioada de garanţie. Compania a obţinut pe 15 martie 2012 şi autorizația de comercializare a detectoarelor de metale, eliberată de Ministerul Administrației și Internelor, Inspectoratul General al Poliției Române şi Inspectoratul de Poliție Județean Iași.

Game de produse

– scule electrice profesionale, industriale şi accesorii

– mașini de găurit cu talpă magnetică şi accesorii pentru prelucrare metale sau lemn;

– tehnică profesională de fixare;

– sisteme de pompare și hidrofoare;

– moto-unelte pentru pădure și gradină, utilaje pentru întreținerea spațiilor verzi;

– echipamente pentru spălarea și curățarea mașinilor, utilajelor și clădirilor;

– utilaje agricole și zootehnice;

– grupuri electrogene;

– tehnică de sudură;

– soluții complete de aer comprimat, staționare sau mobile;

– încălzitoare și suflante de aer cald;

– tehnică pentru instalații;

– echipamente de protecție individuală a muncii;

– platforme auto-ridicătoare, schele mobile, pompe de beton și mortar, mini-excavatoare pe şenile, echipamente și instrumente de ridicat;

– scule de mână profesionale și auto, sisteme de depozitare.

 

Interviu

Ştefan Dalas, Director General Eurotech Srl

 

Easy Enginering: Cine au fost fondatorii companiei?

Ştefan Dalas: Compania a fost fondată în anul 1998 de către mine.

 

Easy Enginering: Care sunt cele mai reprezentative brand-uri comercializate?

Ştefan Dalas: Aş spune că: Bosch, Agt, Stihl, Rothenberger, Kaercher, Fiac, Imer, Kaeser, Kipor, Pramac, Ruko, Telwin şi multe altele.

 

Easy Enginering: Care este acoperirea din punct de vedere al vânzărilor?

Ştefan Dalas: Locală şi regională, cele şase judeţe ale Moldovei: Iași, Botoșani, Bacău, Neamț, Suceava şi Vaslui – prin distribuitorii Eurotech dar și națională, în cazul proiectelor de anvergură.

 

Easy Enginering: Ce ne puteți spune despre service?

Ştefan Dalas: A fost înfiinţat în același an cu show-room-ul, adică în 1998. Este autorizat de către toți furnizorii şi producătorii, pentru reparații în garanție și post garanție. Avem și certificarea BOSCH SERVICE PARTENER, fiind primul service din Moldova pentru sculele Bosch abilitat să intervină în perioada de garanție.

 

Easy Enginering: Cât de prompt este service-ul?

Ştefan Dalas: Reparațiile pentru sculele aduse în service sunt realizate în timpul cel mai scurt, acesta fiind corelat și dependent de stocul pieselor sau timpul de livrare al acestora. Se acționează şi prin service-ul mobil la utilajele mari.

 

Easy Enginering: Ce mesaj doriți să le transmiteți clienților dvs?

Ştefan Dalas: Dorim să le mulțumim. Anul acesta aniversăm 15 ani de activitate și suntem conștienți că EUROTECH înseamnă pentru clienți o echipa profesionistă şi de încredere, alegându-ne datorită faptului că suntem un furnizor care oferă totdeauna soluții complete pentru afacerile lor.

 

Easy Enginering: Ce planuri de viitor aveți?

Ştefan Dalas: Să creștem împreună cu clienții noștri, să avem mereu în cadrul companiei oameni profesioniști, pregătiți și devotați.

 

Easy Enginering: Ce estimări aveți pentru anul 2013?

Ştefan Dalas: Estimăm o creștere a cifrei de afaceri, comparativ cu anul trecut, cu cel puțin 25%.

 

ISTORIA EUROTECH

1998 – Înființarea companiei Eurotech

2000 – Inaugurarea magazinului propriu cu showroom și service individual, cu dotări moderne și un important stoc de piese de schimb

2002 – Crearea rețelei de distribuție

2003 – Inaugurarea noului sediu cu showroom de 250 mp și birouri de 150 mp, în vecinătatea vechiului magazin, care s-a transformat în service pentru produsele comercializate

2002 – 2005 – Dezvoltarea rețelei de distribuție în NE Moldovei și București

2011 – Trecerea printr-un proces de rebranding

2011 – Afilierea la Rețeaua TEHNIK, grup național de firme din domeniul distribuției și service-ului pentru scule, echipamente și utilaje

 

Compania Eurotech şi-a

început activitatea în oraşul Iaşi, în anul 1998, cu o motivaţie puternică de a oferi servicii profesionale de vânzare, închiriere şi service pentru scule şi utilaje de construcţii. De la înfiinţare şi până la momentul actual, activitatea comercială a menţinut un trend ascendent, evoluând treptat. Mărindu-şi echipa, extindzându-şi aria de acoperire, consolidându-şi poziţia în piaţă, compania a menţinut gradul înalt de calitate a serviciilor oferite. Eurotech deţine un parteneriat solid cu Robert Bosch SRL de 15 ani, acest lucru însemnând obţinerea unor certificări şi calificări ce denotă profesionalismul şi seriozitatea companiei.

 

Contact

Splai Bahlui Mal Stang 25 B

Iasi, Romania

Tel: 0232/231.435

Fax: 0232/266.364

E-mail: sales@eurotech-iasi.ro

Web: www.eurotech-iasi.ro