ECHIPAMENTE DE PROTECTIE DELTA PLUS

Eurotech Iaşi este distribuitor autorizat al echipamentelor de protecţie Delta Plus. Compania a fost înfiinţată în anul 1977, în Franţa. De peste 35 de ani proiectează, fabrică şi distribuie echipamente de protecţie la lucru, acoperind întreaga arie de protejare a corpului. Acestea pot fi utilizate cu succes în sezonul rece, în condiţii grele de lucru sau în spaţii neîncălzite din domenii de activitate variate, de la industria grea până la amenajări sau bricolaj.

Winter Cap este o căciula de tip căptuşeală pentru căştile de protecţie Baseball, Diamond, Quartz şi Zircon, marca Delta Plus. Căciula are un sistem de ataşare pe cască, astfel încât întreg echipamentul de protecţie a capului va sta în poziţie adaptabilă, fără alunecări şi cu confort maxim pentru operator. Fiind din blană artificială, Winter Cap-ul este uşor de montat şi demontat de pe cască, iar pachetul de livrare conţine instrucţiuni de curăţare şi utilizare.

Ghetele din piele bovină Nomad sunt un tip de încălţăminte potrivit pentru o varietate largă de utilizări, precum: în construcţii, amenajări, finisaje, bricolaj şi în agricultură. Carâmbul acestei ghete este confecţionat din piele de bovină, întărită şi căptuşită. Căptuşeala interioară este realizată din poliester şi asigură o ventilare excelentă a piciorului, iar la exterior modelul a fost proiectat cu benzi reflectorizante pentru creşterea vizibilității şi o mai bună menţinere a tălpii piciorului. Talpa interioară este detaşabilă, compozită antiperforaţie şi ultraflexibilă. Talpa intercalară este injectată cu inserţie de poliuretan, iar talpa de uzură de tip TPU este rezistentă la abraziune, hidrocarburi, ger, din membrana 100% Freetex .

Mănuşile Hercule sunt recomandate ca echipament de protecţie în domenii ca: industria grea, construcţii/inginerie grea, servicii/logistică şi agricultură. Le recomandă rezistenţa lor îndelungată atât la uzură cât şi la lucru în condiţii de ninsoare sau ploaie. Sunt acoperite cu spumă de nitril pe trei sferturi din suprafaţa totală, pe degete şi pe o parte din spatele degetelor, aspect ce conferă mănuşilor durată mare de viaţă. Materialul de bază din care este confecţionat acest tip de mănuşă este de tip acrilic granulat, cu flexibilitate ridicată care asigură confort excelent şi protecţie împotriva frigului.

Geaca vătuită Hampton este potrivită ca echipament de protecție pentru lucrul în condiţii de iarnă, precum zăpada şi ploaia datorită flexibilităţii şi confortului dovedit la purtare. Căptuşeala este din tafta poliester matlasat, iar materialul folosit la exterior este fabricat din serj 65% şi poliester 35%. Gluga este detaşabilă şi matlasată, talia şi terminaţia hainei sunt ajustabile prin cordon, manşetele sunt croite din interior, ca dublură, din material de tricot, iar buzunarele din faţă au clapetă şi deschidere laterală pentru mâini, întregul buzunar fiind căptuşit cu lână polară. De asemenea, pe interior, la spate, gecile au deschidere care permite personalizarea pe suprafaţă mare cu datele companiei pentru care operatorul lucrează.

 

EUROTECH S.R.L.

Membru al Reţelei Tehnik

Iasi, Romania

Splai Bahlui Mal Stang 25 B

cod postal: 700029

Tel: 0232/231.435

Fax: 0232/266.364

sales@eurotech-iasi.ro

www.eurotech-iasi.ro

www.reteaua-tehnik.ro