Echipa de Snocross Makita pe podium

Robbie Malinoski a câştigat rundele de deschidere de la concursul AMSOIL Championship Snocross din Duluth, Minnesota, SUA, în acelaşi timp conducând echipa sa pe podium. Pentru Malionski, a fost prima dată când a câştigat două zile la rând, ambele faze ale turneului naţional. Din punct de vedere al echipei, a fost prima dată când trei participanţi din aceeaşi echipă au câştigat toate locurile de pe podiumul Pro Open.

În total, echipa sprijinită de Makita, a capturat cinci din cele şase poziţii de pe podium, în timpul acestui concurs. Cel mai nou concurent şi totodată campionul actual, Tim Tremblay, a înregistrat un al treilea loc în primul tur şi al doilea în runda a doua, în timp ce Darrin Mees, a continuat seria sa de succes cu primul său loc pe podium, terminând al treilea.

Toţi cei trei piloţi au înregistrat victorii de-a lungul competiţiei în timp ce sculele Makita au ajutat la prepararea snow – mobilelor, conducând la câştigarea mai multor locuri importante în această competiţie.

Înainte de acest eveniment, echipa a făcut şi câteva vizite în licee sau şcoli, acordând chiar două burse şcolare denumite generic „Cursa către viitor” şi s-au întâlnit şi cu fanii, în special câştigătorii unui concurs organizat de compania Drink Rockstar. Următoarea fază a competiţiei a avut la în Bessemer, Michigan, în decembrie.

www.makita.com