Discovery Channel va difuza prabusirea celui mai mare avion telecomandat din istorie – vineri, 9 noiembrie, de la ora 21.00

V-ati intrebat vreodata ce s-ar intampla daca avionul cu care calatoriti s-ar prabusi? Unde ar fi cel mai bine sa stati? Si, mai ales, oare avioanele sunt concepute astfel incat e posibil ca pasagerii lor sa supravietuiasa impactului?

Raspunsurile la toate aceste intrebari le puteti afla urmarind primul episod din sezonul 2 din Curiosity – Avionul prabusitce a fost difuzat duminica, 4 noiembrie, pe Discovery Channel, de la ora 21.00. 

[h3 type=”1″ ]Episodul va fi difuzat in reluare – vineri, 9 noiembrie, de la ora 21.00.[/h3]

 O echipa internationala de experti va pune un experiment revolutionar: ei vor face sa se prabuseasca un avion de pasageri – un Boeing 727 in marime naturala – dezvaluind informatii stiintifice care le asigura pasagerilor cele mai bune sanse de supravietuire.

Avionul utilizat este dotat cu senzori, iar locurile pasagerilor sunt ocupate de manechine speciale, pentru a se putea evalua impactul produs in timpul catastrofei. Imagini filmate în interiorul avionului le permit telespectatorilor să urmărească tot ce se întâmplă la momentul impactului.

[video_youtube width=”560″ height=”349″ shadow=”true” autoplay=”true” autobuffer=”true” ]http://www.youtube.com/watch?v=MEPLIJIS_9E&feature=youtu.be[/video_youtube]