DINCOLO DE RIDICARE: TELESCOPICE SI ECHIPAMENTE  MB CRUSHER

Cine bine începe este deja la jumătatea operei de făcut. Acest citat este cât se poate de adevărat atunci când vine vorba de șantierele de construcții din zonele urbane și metropolitane. Pe șantierele de construcții, unde încărcătoarele telescopice au devenit din ce în ce mai populare, acestea au devenit prima alegere pentru a face treaba – o alegere bună, deoarece sunt foarte versatile.

Ridică, mută, așază, dar și zdrobesc sau selecționează

Da, pentru că aceste mașini pot fi folosite cu siguranță că mini macarale pentru ridicarea încărcăturilor, deplasarea și poziționarea cărămizilor, pietrișului, lemnului și multe alte lucruri. Dar ele pot fi folosite și că concasoare cu fălci sau că și ciur pentru curățarea și sortarea materialelor. Cum? Prin instalarea echipamentelor MB Crusher.

Deci, de ce să se limiteze utilizarea să doar la manipulare, când puteți conecta echipamentul MB Crusher la încărcătorul telescopic și să efectuați alte lucrări care altfel ar necesită alt personal și alte utilaje?

Cu un singur utilaj de operare – manipulatorul telescopic – și un singur operator, este posibil să se facă multe alte lucrări care ar necesită alte tipuri de utilaje, echipamente și forță de muncă. Și garantează, de asemenea, un impact mai mic asupra costurilor și timpului pe șantier.

Ce atașamente MB Crusher pot fi instalate pe manipulatoarele telescopice?

Gama de concasoare MB-L : Patru modele diferite, care pot fi instalate în funcție de greutatea mașinii de operare, transformă încărcătorul telescopic într-un adevărat concasor cu fălci pentru a zdrobi și a reduce granulația materialelor inerte direct la fața locului.

Gama de cupe de selecționare MB-HDS: Patru modele diferite pot fi atașate încărcătorului telescopic și îl pot transformă într-un utilaj capabil să sorteze și să concasoare diferite tipuri de materiale. De la pământul excavat la resturi de demolare, lemn, plăci de gips-carton, tot ce se află pe șantier poate fi reutilizat imediat. Un punct forțe al acestei linii este ușurința cu care arborii pot fi schimbați direct la fața locului: astfel, cu un MB-HDS și diferite tipuri de rotoare, încărcătorul telescopic devine un utilaj versatil pentru a face față diferitelor tipuri de lucrări.

Gama MB-LS de cupe de sortare: Două modele de cupe de sortare  pot fi instalate pe încărcătorul telescopic atunci când este necesar să se sorteze cu precizie materialul fin de cel grosier. Ambele modele sunt echipate cu coșuri realizate din panouri modulare interschimbabile, disponibile cu găuri de diferite dimensiuni, în funcție de necesități.

Deci, poate fi un manipulator telescopic mai versatil decât este? Da, echipați-l cu o unitate MB Crusher și deschideți noi oportunități de lucru, toate direct pe șantier.

www.mbcrusher.com