Ruwac Industriesauger GmbH a început acum 36 de ani cu scopul declarat de a realiza cele mai bune aspiratoare industriale din lume. Astăzi, calitatea produselor şi modul unic de funcţionare sunt rezultatul filozofiei de producţie Ruwac, având în vedere șase principii simple, dar eficiente: fabricate individual, proiectate în funcţie de aplicaţie, folosind materiale de cea mai înaltă calitate, filtre dimensionate corect, cercetare şi dezvoltare continuă şi, foarte important, calitate verificată şi certificată.

De la firimiturile de biscuiţi până la granule de plastic, de la pulberea de laser până la praful cu mercur din tuburile fluorescente, aspiratoarele Ruwac pot face faţă. Înlăturarea șpanului, a pulberilor şi a prafului fin cu ajutorul aspiratoarelor de înaltă performanță este esenţială nu numai pentru menţinerea unei bune curăţenii, dar mai mult de cât atât pentru sănătatea şi siguranţa la locul de muncă. În particular, praful extrem de fin care “pluteşte” în aer este repede inhalat şi depozitat în plămâni. Acest lucru are în cele din urmă impact asupra sănătăţii şi poate fi efectiv înlăturat prin folosirea unui sistem centralizat de aspiraţie Ruwac.

Multe materiale eliberează praf în procesul de prelucrare, o parte dintre acestea un praf extrem de periculos. De la sare la nisip, de la faina la fibră de sticlă, de la firimituri de biscuiţi la plastic, de la reziduri laser la pulberea de la tuburile fluoresente, celuloză, pietriş sau ciment – aspiratoarele industriale şi sistemele centralizate de aspiraţie Ruwac oferă o performanţă remarcabilă în toate clasele de filtrare a prafului.

Alegerea unui aspirator corespunzător depinde de locul unde este folosit. Indiferent dacă este folosit în interiorul atelierului sau în afara acestuia, cu funcţionare continuă sau doar ocazională, pentru mobilitate sau pentru aplicaţii de mari dimensiuni staţionare, pentru volume mici sau mari compania oferă clienților aspiratorul industrial personalizat pentru controlul total la prafului.

delta event text

Ruwac este prezentă în 23 de ţări din Europa, America şi Asia, iar de curând şi în România, prin compania Delta Event SRL. Împreună cu Ruwac Industriesauger, firma Delta Event oferă soluţii de aspiraţie pentru pulberi şi span de orice natură, granulaţie sau concentraţie, aspiraţie pentru lichide industriale cu sau fără separare inclusiv pentru lichide inflamabile şi pentru aplicaţii ATEX.

Compania furnizează soluţii de aspiraţie şi filtrare pentru: industria automotive, industria metalurgică, industria navală, industria aeronautică, industria chimică, industria construcţiilor de maşini, industria uşoară, industria alimentară, industria poligrafică, industria materialelor de construcţii, construcţii civile şi industriale, industria alimentară, industria lemnului, agricultură, spitale, pompieri etc.

Soluţiile standard sunt livrate în clasa de filtrare L, M sau H adică au grade de separare de la 99,9 % până la 99,995 % şi la cerere se pot oferi şi soluţii de filtrare pentru particule mai mici de 1 μm.

 

 

DELTA EVENT SRL

Str. Agudului 6, 600304, Bacau

Tel: +40 374 956 600

office@deltaevent.ro

www.deltaevent.ro

About The Author