DATA CENTER SUMMER FEST 2016 “BEHIND THE CLOUD” POWERED BY SYNOTECH GLOBAL SERVICES ROMANIA

Ca urmare a succesului evenimentului anterior organizat în 2015, Synotech Global Services va organiza evenimentul “Data Center Summer Fest – Behind The Cloud 2016” în data de 21 septembrie, în clădirea Willbrook Platinum, sala Bambus, unde vor fi puse la dispoziție pentru expozanți atât spații indoor cât și outdoor.

Ediția anterioară a evenimentul s-a bucurat de sprijinul partenerilor Synotech care, la rândul lor, au beneficiat de oportunitatea de a prezenta soluții și echipamente de ultimă generație pentru Data Center-e modulare, atât fixe, cât și mobile.

Scopul evenimentului este de a face cunoscute noile soluții și echipamente din domeniile:  instalații electrice, climatizare, detecție și stingere incendii, curenți slabi și rețelistică sau IT&C.

Succesul evenimentului anterior a fost definit ca urmare a prezenței sporite de vizitatori cu un număr de peste 300 de persoane din domeniile: privat, public, telecom și finance.

synotech text

Organizarea în premieră, pentru piața din România, a unui astfel de eveniment a primit o reacție pozitivă din partea tuturor participanților și vizitatorilor.

Pentru mai multe informații precum și pentru intenția de participare:

Evelina Popa – Marketing Manager

evelina.popa@synotech.com