CUM SÃ ÎNCLINAȚI UN ARC DE PLASMÃ PENTRU O TÃIERE MAI APROPIATÃ DE FIECARE DATÃ

Procesul de tăiere la nivel scurtează durata operațiilor care necesită separarea a două metale.  Consumabilele FlushCut dispun de o duză unghiulară care produce un arc de plasmă la un unghi de 45 de grade. În locul poziționării deschiderii duzei la vârful vârful acesteia, așa cum este în mod normal, deschiderea duzei FlushCut este poziționată pe partea laterală.

Această duză laterală înclină arcul de plasmă, astfel încât, în loc să iasă diagonal, arcul poate ieși acum din pistolet la un unghi aproape paralel cu piesa de lucru. În practică, acest lucru înseamnă că puteți tăia mai aproape, sau la nivel, față de metalul de bază. Cu cât pe metalul de bază rămâne mai puțin material, cu atât este necesară mai puțină șlefuire, eficientizând timpul.

Cei mai mulți sudori și fabricanți, probabil, se pot gândi la multe operații unde acest lucru ar putea fi util; de fapt, pentru orice operațiune care necesită separarea a două metale. Câteva exemple includ îndepărtarea mânerelor de ridicare, a suporturilor temporare pentru sudură și a ochiurilor tampon. În plus, procesul de tăiere la nivel simplifică tăierea orificiilor de acces la sudură în grinzile în L și facilitează îndepărtarea șuruburilor sau a altor piese de pe placa metalică.

Clienții care utilizează procedeul raportează finalizarea lucrărilor cu 60% mai repede. Un alt beneficiu este capacitatea de a reutiliza accesoriile care au fost îndepărtate, deoarece unghiul precis al arcului evită deteriorarea părților separate. Operatorii mai pot utiliza, de asemenea, procesul în locul unui polizor, la amperaje mai mici, pentru a îndepărta materialul rezidual sau suprafețele dure fără a deteriora metalul.

Aceste consumabile sunt proiectate să funcționeze cu Powermax45 XP, 65, 85, 105 și 125. Procesul poate îndepărta în siguranță accesoriile, dispozitivele de prindere și alte caracteristici proeminente cu o grosime cuprinsă între 12 mm și 25 mm.

Pentru mai multe informații, vizitați

www.plasmaserv.ro