Dupa 19 editii de succes, in care a prezentat pietei de profil inovatiile si tehnologiile de ultima ora din domeniul constructiilor si amenajarilor urbane, CONSTRUCT EXPO se pregateste de o editie aniversara!

Asa cum probabil ati remarcat deja, incepand cu anul 2012, CONSTRUCT EXPO a beneficiat de o importanta schimbare de imagine care s-a concretizat intr-un bilant pozitiv al targului: peste 300 de companii participante, din 22 de tari, au fost vizitate de catre 15,000 de vizitatori, sondajele de opinie relevand un grad ridicat de interes al vizitatorilor fata de produsele si serviciile prezentate la targ.

Anul acesta, continuand procesul de rebranding initiat in 2012, alaturi de imbuntatirea serviciilor pentru expozanti, vom derula si O AMPLA CAMPANIE DE PROMOVARE ce va viza toate canalele mass-media. In acest sens, va lansam invitatia de a ne transmite informatii despre noutatile prezentate la targ in vederea promovarii lor GRATUITE in randul publicului vizitator, prin intermediul newsletter-elor saptamanale si a retelelor sociale (Facebook, Twitter).

In plus, in ciuda climatului economic defavorabil, am decis sa ramanem aproape de publicul specialist si sa NU MAJORAM COSTURILE DE PARTICIPARE fata de anul precedent.

Din punct de vedere al organizarii, CONSTRUCT EXPO isi va pastra traditia: va aduce in prim plan tehnologii de ultima ora, alaturi de informatii valoroase pentru toti reprezentantii industriei.

CONSTRUCT EXPO 2013 a inceput deja pentru noi, campania de inscrieri aflandu-se in plina desfasurare. ARCON si UNIOR TEPID sunt doar doua dintre companiile de renume care au confirmat deja prezenta la eveniment. Va asteptam sa va alaturati acestei elite si sa sarbatoriti, alaturi de partenerii de afaceri ce-a de-a 20-a editie a celui mai important targ de profil din Romania!

CLICK AICI pentru a accesa formularele de participare.

Pentru mai multe detalii va rugam accesati site-ul evenimentului: www.constructexpo.ro sau sa ne contactati:

Daniela SISIN – Coordonator proiect
Telefon: 021 207.70.00 int. 1124
Mobil: +40 758.837.735
Fax: + 40 21 207.70.70
E-mail: construct@romexpo.ro

www.romexpo.ro

 

About The Author