CONCEPUT SA REZISTE – ENDURO SDS-MAX

Enduro a fost creat și conceput într-o familie cu o lungă tradiție în producția de sisteme de găurit: HELLER. Burghiul Heller a fost dezvoltat ca o soluție pentru una dintre cele mai vechi probleme cu care se confruntă constructorii români: armătura din beton. Inginerii de la Heller, fiind în contact permanent cu utilizatorii și clienții, au adunat informații din teren și apoi, după o perioadă de testare au prezentat rezultatul final, burghiul Enduro SDS-Max, cu care se poate lucra în beton armat în mod constant, fără a fi distrus.

Cercetătorii germani au descoperit că există o strânsă legătură între viteza de evacuare a reziduului rezultat din găurire, unghiul sub care sunt sudate pastilele de tungsten și rezistența burghiului. Din calcule și teste a reieșit că forma în “Y” a capului permite formarea de zone largi de evacuare, iar modul de dispunere al pastilelor îl fac foarte rezistent. Spațiul dintre canelurile spiralei de evacuare a fost mărit semnificativ pentru o evacuare masivă, reducând frecarea și, implicit, temperatura din interiorul găurii. Astfel a fost lansat burghiul Enduro.

Taktfest Romania, cu o experiență de peste 10 ani în importul și distribuția accesoriilor pentru unelte electrice, este unicul reprezentant în România al mărcii Heller. Acest produs poate fi găsit în rețeaua distribuitorilor Taktfest, precum și în rețelele DIY.