Cleaning Show, editie aniversara in 2014 la Romexpo

Cea mai mare expoziţie destinată curăţeniei profesionale, industriale şi domestice din Romania se va desfăşura între 11-14 iunie 2014, la Romexpo! Ajuns la cea de-a V-a ediţie, Cleaning Show lansează o invitaţie de nerefuzat care garantează evoluţia în afaceri pentru firmele din domeniu. Evenimentul este organizat de EUROEXPO şi ROMEXPO şi se va desfăşura în Pavilionul C1.

Momentul aniversar va fi marcat prin demonstraţii spectaculoase, lansări în premieră şi prezentări ale echipamentelor şi tehnologiilor avansate care revolutionează atât piaţa autohtonă, cât şi cea străină, gale de premiere, concursuri interactive şi importanţi invitaţi externi.

Companiile expozante vin dintr-o sferă largă a industriei de curăţenie şi sunt reprezentate de cei mai importanţi producători şi distribuitori din domeniile: echipamente şi servicii de curăţenie industrială, profesională şi domestică, echipamente de igienă sanitară, consumabile, accesorii şi detergenţi, curăţătorii şi spălătorii chimice.

Evenimentul este îndelung aşteptat de principalii clienţi – firme de facility management, hoteluri, hypermarket-uri şi clinici, care profită de oportunitatea achiziţiei în cele mai bune condiţii. Garanţia alegerii inspirate este dată de conceptul târgului care permite realizarea unor demonstraţii tehnice, pe o suprafaţă specială, dar şi a unui Innovation Corner, unde vor fi expuse cele mai noi apariţii din piaţă.

Cea de-a cincea editie a Cleaning Show şi-a propus sa depăşească cifrele înregistrate în anii trecuţi şi să ofere cele mai bune oportunităţi de afaceri. Aşadar, la eveniment sunt aşteptate toate firmele care se înscriu în tematica expoziţională şi care sunt pregătite să se întâlnească faţă în faţă cu clienţii la Cleaning Show 2014!

Pentru informaţii complete, vă rugăm accesaţi www.cleaningshow.ro