CITROEN C4 CACTUS RASPUNDE INTREBARILOR DE AZI

Lumea este într-o permanentă schimbare, la fel şi aşteptările consumatorilor. Însă putem spune acest lucru şi despre domenui auto? În acest sens Citroën se axează pe ceea ce contează cu adevărat, adoptând inovaţii tehnologice şi idei puternice în materie de design, confort, manevrabilitate şi costuri de utilizare. Citroën C4 Cactus reprezintă soluţia la provocările cotidiene cu o generaţie nouă şi idei noi.

Noul model este elegant prin stilul pur şi rafinat, însă extrem de util datorită elementelor grafice îndrăzneţe şi funcţionale.de asemenea este intuitiv şi uşor de utilizat cu ajutorul tabletei tactile de 7” care concentrează toate funcţiile autovehiculului şi cu ajutorul comenzii simplificate a cutiei de viteze prin comanda Easy Push. De asemenea, cu ajutorul sistemului Park Assist cu o cameră video pentru marşalier, noul model de la Citroen este foarte manevrabil.

C4 Cactus este echipat cu motorizări de ultimă generaţie cu capacitate cilindrică mică. Conforme viitoarei norme de poluare Euro 6 (motoare pe benzină PureTech şi diesel BlueHDi prevăzute cu sistem Stop&Start), aceste motorizări moderne şi eficiente garantează un consum deosebit de redus. Modelul are o motorizare PureTech VTi 82 în trei cilindri de 1,2 l, o motorizare supraalimentată PureTech e-THP 110 turbo cu injecţie directă centrală şi dublu VVT, o motorizare BlueHDi 100, încă un nou pas spre un Diesel mai curat cu un nivel al emisiilor de CO2 record (pornind de la 82 g/km) şi un consum scăzut (de la 3,1 l/100km).