CEI TREI FANTASTICI DE LA TESTO. SUPER INSTRUMENTELE PENTRU SISTEME DE ÎNCĂLZIRE ȘI POMPE DE CĂLDURĂ

Se apropie sezonul rece și odată cu acesta, volumele de muncă devin din ce în ce mai mari. Totodată, în ultima vreme, s-au dezvoltat tehnologii noi și au apărut reglementări privind digitalizarea și energiile regenerabile la sistemele de căldură. Și, în plus, personalul calificat este tot mai greu de găsit în acest domeniu.

Iată doar câteva dintre provocările cu care se confruntă zilnic tehnicienii sau instalatorii pe teren. De aceea, Testo a dezvoltat trei super-instrumente care să ușureze la maxim munca tehnicienilor de pe teren, datorită caracteristicilor special dezvoltate pentru acest domeniu.

testo 300 – Superputerea care rezolvă cu brio orice măsurare a gazelor de ardere.

Gata de acțiune oricând aveți nevoie: cu analizorul de gaze de ardere testo 300, efectuați măsurări rapide, pe care le documentați ușor, fără erori enervante de măsurare și transfer date.

Grație afișajului inteligent de tip touch, cu reacție rapidă și meniu intuitiv, activitățile dumneavoastră sunt rezolvate în cel mai scurt timp – iar reparațiile, instalarea și întreținerea sistemelor de încălzire vor fi de acum trei dintre cele mai ușoare activități ale dumneavoastră.

testo 557s / testo 550s – Eroii măsurărilor. Nu doar pentru pompele de căldură.

Uneori dorim să avem superputeri care să ne ușureze munca. Acum chiar le avem: cu manifoldurile digitale testo 550s și testo 557s, sunteți echipați cu instrumente super-puternice care vă sprijină în instalarea și întreținerea pompelor de căldură, grație vitezei și preciziei lor și documentării facile a măsurărilor, în format electronic.

testo 868 – Super viziune. Super documentare. Camera de termoviziune testo 868.

Camera de termoviziune testo 868 este gata de acțiune atunci când trebuie să verificați calorifere și sisteme de încălzire sub pardoseală, să depistați scurgeri, să localizați conducte și să efectuați teste funcționale rapide.

Sunteți echipați pentru fiecare misiune, beneficiind de cea mai bună calitate a imaginii termice din clasa sa, de recunoașterea automată a punctelor fierbinți și reci, de aplicația gratuită pentru analizarea cu ușurință a valorilor și întocmirea de rapoarte la fața locului, precum și de software-ul nostru de analiză gratuit, cu care puteți crea rapoarte profesioniste.