BOSCH, NOUA GENERATIE DE SURUBELNITE CU ACUMULATOR PENTRU PROFESIONISTI

Bosch aduce pe piață o nouă generație de șurubelnițe cu acumulator de 14,4 V și 18 V. Parte din gamele “seriile dinamice” și “seriile robuste”, acestea sunt ușor de utilizat și sunt mai durabile și mai eficiente decât modelele din seriile anterioare. Șurubelnițele cu acumulator GSR 14,4 V-EC Professional și GSR 18 V-EC Professional și burghiele GSB 14,4 V-CE Professional și GSB 18 V-EC Combi Professional sunt noi completări la Gama “seriile dinamice” de instrumente, care combină un design compact, cu performanțe ridicate.

Modelele GSR 14,4 VE-EV-Professional, GSR 18 VE-CE Professional, GSB 14,4 VE-CE Professional și GSB 18 VE-EC Professional au fost adăugate la “seriile robuste”, care este o serie de echipamente deosebit de durabilă, de înaltă performanță. Acestea sunt primele șurubelnițe cu acumulator Bosch sau burghie Combi din această clasă care beneficiază de tehnologia motoarelor fără perii. Toate cele opt modele au funcții noi care oferă un nivel mai ridicat de confort pentru profesioniștii care lucrează în industria de prelucrare a lemnului, electricieni și instalatori.

Confort sporit, uzură redusă

Șurubelnițele Bosch cu acumulator și burghie combi au un cuplaj de înaltă precizie nou proiectat, care este unic pe piață. Un sistem de control electronic detectează atunci când acest cuplaj este supraîncărcat și oprește motorul pentru a evita strângerea excesivă a șuruburilor. Acesta previne zgomotul puternic cauzat de strângerea excesivă, minimizează vibrațiile și provoacă mai puțină uzură materialului și cuplajului. Acest lucru, la rândul său, duce la o uzură mai mică și o durată de viață mai lungă pentru echipament și accesorii. Toate șurubelnițele vin, de asemenea, echipate cu o mandrină robustă de 13 mm, din metal solid.

1-pt-22012

Control complet la înșurubare și găurire

Două LED-uri avertizează utilizatorul când instrumentul se oprește: un LED alb, pentru a arăta că are un blocaj și un LED roșu atunci când instrumentul este supraîncălzit. În acest fel, utilizatorii sunt întotdeauna informați cu privire la starea instrumentelor. A crescut și confortul datorită ergonomiei îmbunătățite ale instrumentalelor: mânerul Softgrip are o structură de caneluri, ceea ce înseamnă că este mai ușor de ținut, în special atunci când se lucrează deasupra capului sau în spații greu accesibile. Funcția dovedită “KickBack Control” (cunoscută anterior ca și Control Electronic de Rotație), care este exclusivă “seriile dinamice”, oferă utilizatorilor un control complet, chiar și pentru cele mai dificile operațiuni de înșurubare și găurire. Senzorul integrat detectează blocajele bruște ale instrumentului, cum ar fi obiecte străine în metal, lemn sau zidărie și oprește motorul într-o fracțiune de secundă. Acest lucru previne reculul neașteptat al sculei și, prin urmare, poate reduce riscul de rănire.

Instrumentul perfect pentru fiecare operațiune

Toate modelele sunt echipate cu un motor fără perii EC și nu necesită întreținere, având totodată și un grad ridicat de precizie. Tehnologia CE face posibilă și designul compact: lungimea capului de șurubelniță “seriile dinamice” se potrivește cu cea din clasa 10,8 V. Uneltele sunt, prin urmare, deosebit de bine adaptate pentru aplicații în serie și permite desfășurarea activității continue, de exemplu de către electricieni, instalatori și tâmplari, care urmează să fie efectuată rapid și ușor. Modelele “seriile robuste” sunt deosebit de puternice, cu un cuplu maxim de până la 75 newton-metri și sunt potrivite pentru cele mai dure locuri de muncă. Mânerul extra oferă utilizatorilor control maxim cu un sprijin inteligent: capătul ondulat al instrumentului este cuplat cu fermitate cu o clemă de mâner. Acest lucru asigură o prindere sigură pe mânerul suplimentar, chiar și atunci când apar forțe mari la înșurubări grele, de foraj și de găurire cu percuție. Datorită noului mecanism de blocare, acum este mai rapid și ușor de asamblat și de demontat, și poate fi fixat în 23 de poziții unice, ceea ce face uneltele fără fir din “seriile robuste” mai ușor de controlat.