BODE MILLER A OFERIT O IMPRESIONANTA CALATORIE 360º

Bode Miller, legenda americană a schiului alpin, s-a alăturat canalului Eurosport pentru a oferi fanilor sporturilor de iarnă o perspectivă 360°, inedită, a uneia dintre cele mai palpitante etape de coborâre din lume. În linie cu obiectivul Eurosport, de a oferi producții sportive inovatoare la nivel tehnologic, acest proiect unic a făcut ca telespectatorii să trăiască aventura unuia dintre cei mai renumiți sportivi ai disciplinelor de iarnă din toate timpurile, furnizând o experiență autentică, inegalabilă. Miller, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice și la Campionatul Mondial și de două ori campion în clasamentul general al Cupei Mondiale, a purtat telespectatorii într-o călătorie fabuloasă pe pârtia ‘Birds of Prey’ din Beaver Creek (Colorado, SUA).

Echipa de producție Eurosport a realizat acest film impresionant folosind două camere prinse de echipamentul lui Miller și lentile care surprind imagini panoramice 220°. În curând, iubitorii de sport se vor putea bucura de acest produs, care va fi disponibil pe pagina internațională de Facebook a Eurosport. Înainte de filmarea alături de Bode Miller, tehnologia de ultimă generație a fost testată de echipa Eurosport în Austria, la Soelden, stațiune ce găzduiește etapa de deschidere a sezonului Cupei Mondiale 2015-16. Proiectul 360° este susținut de echipa de producție locală a Eurosport, dar și de agenția de creație a Discovery, D Agency, Federația Americană de Schi și Snowboarding, Federația Internațională de Schi (FIS) și de Fundația Vail Valley.

BEAVER CREEK, CO - DECEMBER 02:  Bode Miller of the United States skis the course with a 3D point of view camera prior to downhill training for the Audi FIS Ski World Cup on the Birds of Prey on December 2, 2015 in Beaver Creek, Colorado.  (Photo by Ezra Shaw/Getty Images)
BEAVER CREEK, CO – DECEMBER 02: Bode Miller of the United States skis the course with a 3D point of view camera prior to downhill training for the Audi FIS Ski World Cup on the Birds of Prey on December 2, 2015 in Beaver Creek, Colorado. (Photo by Ezra Shaw/Getty Images)

“Dorința Eurosport este să stârnească pasiunea telespectatorilor săi, iar acest proiect inovator îi va duce mai aproape ca niciodată de una dintre cele mai cunoscute pârtii de schi,” a declarat Arnaud Simon, Senior Vice President Conținut și Producție Eurosport. “Prin crearea primului trailer Eurosport 360° realizat cu sprijinul partenerilor noștri și al lui Bode Miller, un adevărat profesionist, ne dorim să spunem o poveste extraordinară și să oferim detalii unice despre emoțiile resimțite pe parcursul unei astfel de călătorii fascinante.”

Conținutul video inovator completează transmisiunile în direct oferite de Eurosport din cadrul etapei de Cupă Mondială, care are loc la Beaver Creek. În același timp, acest proiect subliniază rolul Eurosport de ‘Gazdă a Sporturilor de Iarnă’.