BEST TOOLS COMPANY, PE DRUMURI, INTRE FESTIVALURI

Cu toții știm că grupurile electrogene sunt foarte solicitate pe tot parcursul anului pentru diferite tipuri de aplicații, de la construcții și asigurarea furnizării continue de electricitate în magazine și hipermarketuri, până la evenimente culturale și aplicații cu funcții critice, cum ar fi cele militare, spitalicești și de tip data center. Dar nicio perioadă nu se compară cu sezonul festivalurilor și concertelor.

Pentru echipele de închirieri și service ale departamentului ”Grupuri Electrogene”, sezonul festivalurilor reprezintă o perioadă care se confundă cu multe deplasări, dar cu și mai multe experiențe culturale, muzicale și, nu în ultimul rând, culinare. Dat fiind faptul că generatoarele de curent sunt solicitate la atât de multe tipuri de evenimente, instalarea monotoniei este total exclusă din ecuație. Vorbim despre festivaluri muzicale și concerte cu artiști și public extraordinari, festivaluri culinare cu gustări apetisante, târguri de antichități cu obiecte misterioase, dar și alte evenimente culturale din întreaga țară.

Calitatea este importantă

Într-un mediu atât de dinamic, cum este cel al evenimentelor culturale, calitatea grupurilor electrogene oferite spre închiriere este extrem de importantă. De asemenea, serviciile de asistență 24/7 trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor.

De la platformele de foraj offshore până la condițiile dure din deșert, de la activitățile din construcții până la cele mai interesante industrii, grupurile electrogene KOHLER-SDMO și-au demonstrat întotdeauna performanța și fiabilitatea. Cu ajutorul acestor grupuri electrogene performante, compania a devenit una dintre cele mai importante din domeniu, consolidându-și astfel poziția de lider în Europa, dar și locul al treilea la nivel mondial.

Best Tools Company, dealer exclusiv KOHLER-SDMO în România, ține pasul cu marele producător și oferă atât grupuri electrogene performante într-o gamă extrem de largă spre vânzare și închiriere, cât și servicii de mentenanță de cea mai înaltă calitate. Toate grupurile electrogene din flota Best Tools se aliniază la cele mai înalte standarde mondiale de insonorizare, consum de combustibil și de emisii CO2. Best Tools este un veritabil integrator de proiecte și are în centrul atenției necesitățile clienților, închirierea fiind doar primul serviciu dintr-o serie lungă de soluții și echipamente de care beneficiarii se pot bucura: consultanță, livrare, punere în funcțiune, suport tehnic 24/7 în toată țara, rezervoare de combustibil, cabluri, panouri de distribuție, load bank etc.

În interes de serviciu și turist în același timp

Chiar dacă suntem la jumătatea sezonului, grupurile electrogene din flota Rental au avut deja numeroase ocazii să își tureze motoarele la maximum atât în București, cât și în țară. Dar acest lucru nu reprezintă deloc o noutate. Dacă ne permitem să le personificăm, putem spune despre grupurile electrogene că au experiență, unele dintre ele fiind prezente la festivaluri și concerte de anvergură, cum ar fi Neversea, Electric Castle, Afterhills, Blaj Alive, Airfield Sibiu, Bon Jovi, Depeche Mode, The Cure, Andrea Bocceli, Creative Fest, Street Food Festival, Forza Zu etc..

Nici turnurile de lumină nu stau prea mult la sediu în această perioadă

Generatoarele de curent nu sunt singurele echipamente solicitate în această perioadă. Turnurile de lumină sunt ideale în cadrul acestor festivaluri, ținând cont de faptul că sunt autonome, dispunând de generatoare proprii și având și funcția de a alimenta cu electricitate echipamentele din jur. Așadar, turnurile sunt și ele mai mereu în ”turneu”.

Munca din backstage

Provocarea echipelor de service este de a se asigura că toate grupurile electrogene disponibile pentru închiriere pot performa la capacitate maximă 24/7. Acest lucru este posibil doar prin verificarea periodică și, nu în ultimul rând, prin lucrările de întreținere.

Concluzia este că în spatele oricărui spectacol cultural se regăsesc mereu echipamente de ultimă generație instalate și controlate de echipe de specialiști care, deși provin din companii diferite și nu se cunosc între ei, lucrează într-o sincronizare exemplară, totul pentru ca atât publicul, cât și vedetele evenimentelor să se simtă excelent.

Putem spune, din experiență, că nu de puține ori, în cadrul unui concert sau festival, în spatele scenei este foarte probabil să fie mai multă agitație decât în public.

La ce festival ne vedem anul acesta?