Be Creative! Be Green!

Trimite până la  24 iulie 2013, pe adresa de e-mail: corina.sfia@tassullo.com, o soluţie creativă prin care spaţiul tău de lucru se poate transforma într-unul mai verde. Nu contează că este un spaţiu mare sau mic, trebuie doar să ne arăţi că susţii transformarea sustenabilă a mediului.

Două dintre soluţiile cele mai ingenioase vor fi publicate în ediţia de august a revistei Easy Engineering, iar Tassullo va oferi câştigătorilor două echipamente complete de lucru.

CONCURSUL DE IDEI BIO-CREATIVE PENTRU SPATIUL DE LUCRU se va desfăşura în perioada  24 iunie – 24 iulie 2013 şi este deschis tuturor celor interesați de ideea de a trăi şi lucra într-un spaţiu ecologic. Concursul  își propune să identifice exemple ingenioase de bună practică privind valorificarea mediului în care îşi desfăşoară activitatea, urmărind să readucă în discuție necesitatea creării unui mediu sustenabil.

Tema competiției este lipsită de constrângeri legate de materiale, dimensiuni sau stil. Vor conta doar aspectele legate de regenerarea materialelor reciclabile, eficientizare energetica si eficientizarea bio a spaţiului de lucru.

Concursul are ca scop promovarea unor idei inovative în spaţiile de lucru, menite să minimalizeze impactul asupra mediului, implicit asupra noastra.

Vor fi apreciate calități precum inovația, sustenabilitatea și nivelul de aplicabilitate in spatiu al ideilor.

 

Juriul este format din 2 membri:

Cezar Margine, responsabil marketing Tassullo

Ciprian Rotaru, editor-şef Easy Engineering

 

Înscrierile în concurs se vor face individual, iar propunerile vor fi trimise pe adresa  corina.sfia@tassullo.ro până pe data de 24 iulie 2013.

Cele mai ingenioase idei vor fi publicate in editia de august a revistei Easy Engineering precum si pe site-ul Tassullo.