BASF LANSEAZA PE PIATA EUROPEANA NOUA SERIE DE PARDOSELI MASTERTOP

Prin noua serie MasterTop 1327, BASF lansează două noi specificații pentru sisteme de pardoseli, cu izolare fonică și aplicare în întregime în stare lichidă, care combină confortul cu posibilități exclusive de design și proprietăți îmbunătățite de reducere a zgomotului. Acestea completează portofoliul BASF de soluții chimice pentru construcții, care este comercializat sub brandul umbrelă Master Builders Solutions®.

Noile specificații ale sistemelor MasterTop1327-16dB și MasterTop1327-20dB oferă o serie de avantaje în privința acusticii camerei, a modului de aplicare, a designului și a sustenabilității: datorită stratului izolator fonic, propagarea pe verticală a zgomotelor, precum cele de impact, este redusă de la 16, până la 20 de decibeli – ceea ce creează un mediu de viață și de muncă plăcut.

Acest strat ingenios de reducere a zgomotului se aplică în formă lichidă, la fel ca toate celelalte componente ale sistemelor MasterTop 1327. Astfel, procesul de aplicare este mult simplificat – în special în camerele cu forme complexe. În plus, aplicarea lichidă oferă libertate maximă creativității și posibilitatea de a realiza podele deosebite ca formă și culoare. Toate sistemele din cadrul noii serii MasterTop 1327 asigură o calitate optimă a aerului din interior și se supun standardului AgBB (Comitetul pentru Evaluarea Sănătății Produselor de Construcții) privind limitele minime ale emisiilor. Mulțumită durabilității ridicate și întreținerii facile, acestea generează costuri scăzute pentru întreg ciclul de viață al produsului.

“Odată cu lansarea seriei MasterTop 1327, ne dezvoltăm mai departe portofoliul de produse în zona sistemelor de decorare a podelelor, care se concentrează pe pardoselile estetice, o sarcină extrem de provocatoare. Desigur, scopul nostru este să oferim clienților pardoseli de ultimă generație. MasterTop1327-20dB este primul și singurul sistem de pardoseli cu aplicare strict lichidă de pe piață, care reduce zgomotul de impact cu până la 20 decibeli”, spune Luc Van Eldere, Head of Performance Flooring Europe, BASF.

Sistemele de pardoseli unitare MasterTop 1327 sunt foarte potrivite pentru clădirile în care aspectul plăcut, confortul sporit și nivelul minim de zgomot sunt deopotrivă importante. Spre exemplu, în spitale, liniștea și starea de bine sunt importante pentru ca pacienții să se recupereze; în instituțiile de învățământ, este necesar un mediu silențios pentru ca cei mici să poată învăța; același principiu se aplică și în cazul birourilor, unde angajații trebuie să se concentreze; în hoteluri, oaspeții își doresc să se odihnească într-o atmosferă plăcută.

MasterTop 1327-20dB face parte din noua campanie BASF de sustenabilitate: experții Master Builders Solutions, alături de clienții europeni, prezintă studii de caz care demonstrează modul în care chimia de top permite clienților să își crească productivitatea și, în același timp, să își scadă costurile operaționale și emisiile de carbon.