Compania Avant Tecno produce încărcătoare multifuncţionale, compacte şi de înaltă calitate şi ataşamente pentru acestea în oraşul Ylojarvi, Finlanda. Încărcătoarele Avant sunt proiectate şi produse pentru a urmări necesităţile clientului, în măsură de a face posibilă utilizarea foarte bună la o multitudine de lucrări. Gama de utilaje consta atât în maşini destinate utilizării profesionale în condiţii de lucru greu, cât şi pentru lucrul pentru nevoi personale.

Avant 600

Dimensiunea încărcătorului este suficientă pentru a manevra încărcări grele. De asemenea, fiind foarte neted, aceasta nu strică gazonul, pavajele sau alte suprafeţe sensibile. Noul Avant 600 este eficient atât pentru ridicare, cât şi pentru ataşamente, iar datorită puterii, încărcătorul poate fi folosit în orice muncă.

Avant 500

În seriile 500, caracteristicile de funcţionare sunt puterea şi uşurinţa de utilizare. Seriile 500 îndeplinesc toate cerinţele clienţilor, fiind îmbunătăţite şi dezvoltate pentru eficienţă şi manevrabilitate în lucru mai mare.

Avant 400

Reprezintă cel mai nou model. Seriile 400 au un rol important, fiind o maşină în care clienţii găsesc un încărcător compact, economic, multifuncţional, cu motor diesel care are suficientă putere să facă faţă lucrărilor tot timpul anului.

Avant 300

Încărcătoarele din seriile 300 au un unghi de rotație mare, fiind foarte utile în situaţii limită, unde spaţiul este limitat. Datorită design-ului simplu şi robust, Avant 300 este o maşină foarte puternică şi, de asemenea, o alegere foarte economică pentru lucrări unde încărcătorul cu direcţie prin blocare roţi este cel mai bun: pe suprafeţe dure. În plus, pentru suprafeţe cu terenuri moi şi pavate, modelele articulate sunt o alegere mai bună.