ATUNCI CAND TAIEREA MANUALA CU PLASMA NU MAI ESTE SUFICIENTA

Swift-Cut Automation este o echipă calificată de ingineri cu o gândire orientată către viitor, care împărtăşesc acelaşi angajament de creştere continuă prin calitate şi inovare. Cu accent pe programe incitante de dezvoltare a noilor produse şi o reţea globală de parteneri în continuă creştere, Swift-Cut se mândreşte cu viziunea sa inovativă pentru viitor, furnizând soluţii de tăiere de înaltă calitate la preturi accesibile, fabricate în Marea Britanie. 

Prin oferirea unui nivel ridicat de servicii şi suport pentru partenerii săi la nivel global, Swift-Cut este unul din furnizorii de top mondial pentru sistemele CNC de tăiere cu plasmă, în domeniul tăierii industriale uşoare.

Disponibile în patru variante, sistemele CNC de tăiere cu plasmă Swift-Cut sunt cheia creșterii afacerii cu o investiţie iniţială minimă. Sistemele ocupă o suprafaţă mică și au cerințe minime de training, iar deținerea propriului sistem CNC de tăiere cu plasmă nu a fost niciodată mai accesibilă sau atrăgătoare. Astfel că, utilizatorii vor deţine controlul asupra timpilor de producție şi vor economisi până la 75% per piesă, comparativ cu subcontractarea.

Capul de tăiere închis complet oferă protecție componentelor cheie în condiții dure de lucru. Controlul automat al înălțimii pistoletului menține înălțimea corectă de tăiere, conducând la o calitate îmbunătățită a tăieturii și o creștere a duratei de viață a consumabilelor. În plus, senzorul de înălțime “Soft Sense” cu atingere ușoară, acționat pneumatic, localizează cu acuratețe suprafața plăcii, chiar și pentru materiale subțiri.

Consola ergonomică de operare are un ecran tactil rezistiv de 17’’şi clasă de protecţie IP 65, precum și intrări pentru tastatură/mouse. Software-ul unic de operare, SwiftCAM, nu numai că nu necesită o instruire prealabilă, dar minimizează și intervalul de timp prevăzut în mod normal pentru pregătirea programului. Având doar cunoștințe de bază despre calculatoare, oricine poate deveni rapid un utilizator competent al sistemului Swift-Cut.

Dispozitivul de marcare Swift-Cut permite marcarea și tăierea într-o singură operație, ceea ce înseamnă că nu mai este nevoie de externalizare sau mutare de la un sistem la altul.

În plus, dotarea cu sistemele cu plasmă de aer Powermax65, 85, 105 şi 125 pentru metale oferă o garanţia unei performanţe ridicate pentru toate aplicaţiile de tăiere. Iar tehnologia avansată a consumabilelor Hypertherm prelungeşte durata de viaţă şi reduce costul de operare al sistemului.

Sistemele CNC de tăiere Swift-Cut taie toate metalele (inox, aluminiu, cupru, alamă etc.) cu grosimi cuprinse între 0,5 mm şi 25mm la viteze de 1 – 12 m/min, în timp ce asigură constant o calitate excelentă a tăieturii, cu tehnologie de ultimă oră, la preţuri accesibile.

Cm Metal vă invită la standul 34 din pavilionul B2, la Metal Show & TIB 2019, în perioada 14 – 17 mai 2019.

CM METAL Trading SRL

300127 TIMIŞOARA, 

Intrarea Fortăreţei nr. 4

Tel. Fax: 0256-49.59.87; 

Email: office@cmmetal.ro

www.cmmetal.ro