Aspiratoarele speciale de la Kärcher au grijă ca praful rezultat din operaţiunile de curăţenie să fie aspirat în totalitate, astfel încât acesta să nu dăuneze sănătăţii.

Compania Kärcher este prezentă în România din anul 1992. În momentul de faţă asigură acoperă întreg teritoriu al ţării prin reprezentanţi de vânzări şi service. Aparatele şi echipamentele profesionale Kärcher se comercializează printr-o reţea de peste 85 de distribuitori, în 175 de magazine.

În anul 2011 Kärcher a adus peste 100 de produse noi pe piaţă, inclusiv  aparatele de frecat – aspirat B 40 şi B 60, aparatele de curăţat cu presiuni înalte şi încălzire dotate cu funcţia „Eco Efficiency” pentru economisirea energiei şi aspiratoarele uscat-umed cu sistem de curăţarea eficientă a filtrelor cât şi accesorii unice.

NT 35/1 Tact Te M

Acest aspirator umed/uscat compact este performant şi foarte robust. Are în dotare un sistem unic de curăţare a filtrelor, foarte de eficient şi complet automat, care permite aspirarea cantităţilor mari de praf fin, fără ca activitatea să fie întreruptă. Are o putere de aspirare ridicată şi constantă. Aparatul este dotat şi cu un sistem antistatic în special pentru a reduce încărcătura electrostatică, în cazul aspirării prafurilor uscate. Poate fi utilizat chiar şi pentru aspirarea lichidelor. Aspiratorul este complet dotat, fiind livrat împreună cu un set întreg de accesorii.

Aspiratoarele corespund tuturor standardelor la nivel european şi fac parte din clasa de praf M, din punct de vedere al prafurilor dăunătoare sănătăţii. Aceste aspiratoare se adresează în primul rând companiilor ce se ocupă cu producţie, în domeniul auto (ateliere profesionale), firme de restaurări precum şi alte ramuri industriale precum industria chimică, farmaceutică ori materialelor sintetice.

About The Author