Pasul 1: Cu ajutorul uneltei Dremel Versatip se trasează linii drepte și puncte pe bucățile de lemn. Poți exersa înainte pe alte bucăți de lemn pe care nu le vei folosi, încercând diferite forme și desene.

Pasul 2: Pentru a decora mărgelele pictate, prinde mărgeaua cu ajutorul clemei Dremel, apoi folosește unealta Dremel Stylus împreună cu vârful de diamant pentru gravură și presează ușor vârful pe suprafața mărgelei pentru a crea mici puncte.

Pasul 3: Taie un fir metalic sau de gută, lung de 30 de cm și îndoaie-l pe jumătate. Trece-l prin gaura mărgelelor și înfășoară-l strâns în jurul agățătorilor. Taie capetele egal.

 

Despre Dremel

Dremel este unul din brand-urile companiei germane Bosch, fiind dedicat utilizatorilor pasionaţi de proiecte de DIY, precum restaurarea automobilelor, prelucrarea lemnului, realizarea modelelor şi alte hobby-uri creative.

Prima unealtă multifuncţională rotativă Dremel a fost inventată cu peste 75 de ani în urmă şi de atunci, Dremel a devenit pe plan internaţional, un brand renumit, asigurând produse pentru o mare varietate de utilizatori.

Unealta multifuncţională rotativă Dremel a devenit cea mai vândută unealtă multifuncţională din lume, reprezentând angajamentul companiei pentru inovaţie şi calitate. Produsele principale din gama Dremel sunt uneltele multifuncţionale rotative, care lucrează la viteze înalte, fiind versatile şi putând fi folosite cu peste 150 de accesorii sau ataşamente Dremel.

Produsele Dremel uşurează munca în cadrul proiectelor detaliate şi extrem de complexe, fie ele proiecte creative sau funcţionale, atât pentru utilizatorii profesionişti, cât şi pentru utilizatorii pasionaţi de proiectele de DIY.

Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa paginile de internet: www.dremel.ro sau www.bosch.com.ro