Utilajele pentru procesarea deșeurilor necesită și ele mentenanță

Un studiu a dezvăluit că este de 5 ori mai ieftin să faci mentenanță predictivă acum decât service coercitiv pentru prese de balotat deșeuri. Deși avem proceduri sub forma de movie și filme educative care arată cum operatorii pentru prese de balotat deșeuri și pentru prescontainere ar trebui să facă mentenanță obligatorie săptămânală,  mulți le ignoră.

Atunci când respecți instrucțiunile menționate în manualul operatorului cu privire la mentenanță se cheamă liniște.

Liniște tehnologică deoarece fluxul de producție nu îți este afectat.

Deși poți apela la o firmă terță sau chiar la firma care ți-a vândut utilajele aceștia sunt specializați pe probleme majore de funcționare și s-ar putea să te coste destul de mult ca să facă operațiuni simple de mentenanță pe care ar trebui să le facă operatorii preselor de balotat.

https://youtu.be/9wdIU78ub6E

Operatorul trebuie să fie cel care face mentenanța predictivă a utilajelor pentru gestiunea deșeurilor conform fișei tehnice cu privire la curățarea utilajului. Să menții organele aflate în mișcare gresate, să îndepărtezi mizeria depusă pe ele, să verifici starea sistemelor și uzura componentelor consumabile salvează peste 80% din cheltuielile cu mentenanța utilajelor.

Ori de cate ori se schimbă operatorul trimiteți-l la calificare pentru operarea acelui utilaj.

Apelați la service mobil doar pentru verificările tehnice periodice complexe si pentru reparatii.

De obicei fiecare carte de utilizare sau manual de instrucțiuni dedică un capitol cu privire la mentenanța curentă. Acolo sunt defalcate pe tipuri de operațiuni sarcinile care revin operatorului și sarcinile unei echipe de service autorizate. Trebuie doar asumate acele acțiuni precum in acest preview.

Tu ști ce face operatorul tău? De când nu a mai făcut mentenanța la echipamente. Sau dacă o face o face corect?

Atunci când lucrurile nu se întâmplă așa cum am dori o parte este vina operatorului însă și echipa de conducere se face vinovată deoarece nu a dispus corect implementarea procedurilor de mentenanță. Aici se fac cele mai multe greșeli în muncă. Nu e suficient să-i spui ce trebuie să facă. Trebuie să știi cum să-i spui și cum să-i arăți.

Atenție… “CUM” este foarte important.

Și dacă se poate să fie într-o formă continuă și la îndemâna operatorului.

Pentru ușurința în operare și mentenanță am dispus realizarea documentelor sub forma de video explicativ.

Vă încurajăm să respectați întocmai legislația în vigoare și manualele de operare oferite de producător însă.

În plus, Recondis transpune sub formă de filmulețe manualul de operare și cartea de utilizare pentru prese de balotat deșeuri și pentru prescontainere. Am creat aceste filmulețe cu lecții educative pentru operatori ca să înțeleagă mai bine cum să lucreze cu echipamentele. Mai jos vei găsi primul film din această serie. Îți vom trimite mai multe dacă stai alături de noi.

https://youtu.be/rq5RDaPYqXA

Acestea sunt disponibile aici precum și pe canalul nostru de youtube. Astfel, operatorii le pot accesa mai repede și mai convenabil. Eliminând astfel riscul de operare greșită a utilajului. Vom publica tot mai multe în următoarea perioadă.

Când să apelați la service mobil?

Răspunsul este foarte simplu. De fiecare dată când vreți voi. Oricând credeți că este necesar. În orice zi.

Când e nevoie putem ajunge la intervenție în maxim 48 de ore. Avem piese pe stoc și o echipă autorizată care are dreptul să acorde sau să revoce viza de funcționare conformă obligatorie a utilajelor pentru procesarea deșeurilor.

Vă putem oferi acces gratuit în aplicația Recondis Reports unde puteți primi și vizualiza date în timp real despre utilajele voastre și istoricul lor de mentenanță.

Îți oferim acum gratuit un grafic de mentenanță personalizat pentru echipamentul tău. Vei avea descrierea fiecărei operațiuni ce trebuie făcută și de către cine trebuie făcută. În plus și multe alte sfaturi pe care ți le putem oferi datorită experienței noastre.

Lasă-ne acum email tău și îți vom trimite aceste informații. Îți vom trimite tot mai multe filme educative privind mentenanța.

contact@recondis.com

www.recondis.com