Get ready to work with the all new A60H. Designed for heavy hauling in severe off-road operation, the machine’s long service life, quality, reliability and durability is everything you expect from a Volvo. Hauling is easier and more efficient.

A60H – CEL MAI MARE CAMION ARTICULAT OFERIT DE VOLVO

Camionul articulat A60H din clasa de 60 de tone oferit de Volvo Construction Equipment este acum mai mare, mai durabil şi mai bun și conferă continuitate în producţie şi un nivel superb de fiabilitate datorită designului robust, accesului uşor în scopul efectuării operaţiunilor de mentenanţă şi reţelei de distribuitori Volvo de excepţie.

Noul utilaj A60H cu capacitatea de 55 de tone este cel mai mare camion articulat produs până acum de Volvo Construction Equipment – şi este întotdeauna gata de lucru. Utilajul A60H este proiectat pentru transportul greu de materiale în cadrul operaţiunilor efectuate în condiţii severe de teren accidentat, inclusiv în cadrul lucrărilor de carieră, exploatărilor miniere de suprafaţă şi lucrărilor de terasament de mari dimensiuni.

Modelul A60H este proiectat să sporească disponibilitatea, datorită cadrului frontal, cadrului spate, cârligului de cuplare şi frânelor cu discuri umede pentru regim greu de lucru cu care este prevăzut. Forţa şi durabilitatea sunt elementele definitorii ale camionului articulat A60H.

Utilajul A60H permite utilizatorului să mute mai mult material la un cost mai mic. Eficienţa de top a consumului de combustibil, tehnologia inovatoare şi instrumentele de colectare a datelor operaţionale vitale oferite de Volvo ajută la optimizarea producţiei şi la gestionarea costurilor de întreţinere.

Utilajul A60H este echipat cu un motor Volvo de 16 litri, care îi conferă nu numai o putere maximă de 495 kW şi un cuplu de 3200 Nm, dar şi un nivel excelent de eficienţă a consumului de combustibil.

Reţeaua exclusivă de distribuitori a companiei Volvo este întotdeauna disponibilă, gata să le ofere asistenţă clienţilor ori de câte ori este nevoie. Volvo oferă mai multe opţiuni de service, cunoştinţe locale şi experienţă globală, inclusiv sisteme telematice de monitorizare a utilajelor şi un nivel superb de disponibilitate a pieselor de schimb.