Echipamentele Jungheinrich Litiu-ion sunt perfecte pentru companiile inovatoare și de succes. Dispunând de cea mai recentă tehnologie Litiu-ion și de sistemul revoluționar de încărcare, acestea sunt ideale pentru operarea în mai multe schimburi și operarea continuă. Optimizarea proceselor de lucru vă va ajuta să economisiți timp și bani!

Bateriile Litiu-Ion sunt mereu încărcate cu energie și pregătite de funcționare, autonomia lor depășind durata unui schimb de lucru. Acestea sunt întotdeauna gata pentru următorul start. Nu este nevoie de pauze. Au costuri de întreținere 0 şi nu au emisii de gaz. Prin urmare, nu este nevoie să pierdeți timp sau bani pentru întreținere, reparații baterii sau alte cerințe de infrastructură. Timpii morți sunt de domeniul trecutului la bateriile Li-ion. Exact ca un alergător de top, bateriile Li-ion au performanțe impresionante în toate stadiile cursei. Asta pentru că bateriile rezistă de trei ori mai mult decât în cazul unităților tradiționale de stocare a energiei. Durabilitatea lor extraordinară şi eficiența crescută considerabil vă asigură investiția şi, în același timp, puteți să economisiți. Aflați mai multe despre avantajele bateriilor cu Litiu-Ion.

Puteți alege dintr-o gamă variată de utilaje, de la transpaleți electrici până la stivuitoare cu catarg retractabil, toate echipamentele fiind eficiente, fiabile și sigure. Cu o eficiență dovedită în toate situațiile, stivuitoarele noastre cu Litiu-ion pot fi utilizate în orice depozit. Stivuitoarele Litiu-ion cu catarg retractabil setează noi standarde – în special în condiții de lucru dificile – datorită design-ului revoluționar combinat cu o capacitate foarte mare de ridicare. Transpaleții electrici Litiu-ion cu operare la mare înălțime sunt ideali pentru transferul și depozitarea paleților la orice înălțimi și pe orice distanțe: pe distanțe scurte, în modul de operare pedestru, pe distanțe medii, în modul de operare combinat pedestru/ride-on sau echipate cu un scaun pentru operator, pentru distanțele lungi. De asemenea, vă putem oferi și modele entry-level pentru operațiuni ușoare.

Valorificați puterea Litiu-ion si beneficiați de:

  • Timpi de încărcare extrem de scurți
  • Disponibilitatea utilajelor dumneavoastră 24/7
  • Comutare simplă cu sistemul de încărcare adaptabil
  • Încărcare intermediară lină și eficientă
  • Cu până la 21% mai puține emisii de CO2 datorită tehnologiei inovatoare a bateriei
  • Consum de energie redus cu până la 20%
  • Baterii cu 5 ani garanție, care durează de trei ori mai mult decât cele Plumb/acid
  • Lipsa costurilor de întreținere și a eforturilor suplimentare destinate mentenanței

Jungeinrich vă pune la dispoziție o gamă largă de stivuitoare Litiu-ion de închiriat. Beneficiați de noile tehnologii, păstrați-vă flexibilitatea și controlul asupra costurilor prin închirierea unui stivuitor Litiu-ion.

Echipamentele noastre Litiu-ion vă oferă o serie de avantaje care vă ușurează munca. Acestea sunt adaptate nevoilor dvs. și optimizează operațiunile zilnice. Bateriile Li-ion, vă arată drumul spre inovație și vă ajută să priviți spre viitor. Pentru a vă crește performanțele în depozit, optați pentru retehnologizare și depășiți-vă concurența prin puterea Li-ion.